Οι δύο πιο δημοφιλείς μπασκετμπολίστες, σύμφωνα με τις ψήφους του κοινού στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, δεν θα είναι στο Αll Star της Λαμίας (2-4/2) το Σαββατοκύριακο. Ο Μάικ Μπατίστ ήταν πρώτος στην ψηφοφορία (9.591) για την ομάδα των ξένων, αλλά το αιμάτωμα στη γάμπα που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα τον αναγκάζει να το παρακολουθήσει από την τηλεόραση. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος συγκέντρωσε 12.750 ψήφους (5.029 περισσότερους από τον δεύτερο Διαμαντίδη) αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αντίχειρα (ρωγμώδες κάταγμα). Ο Γκαγκαλούδης βέβαια αρχίζει αύριο προπονήσεις, όμως η ΑΕΚ δεν είχε φροντίσει να ενημερώσει γι΄ αυτό τον ΕΣΑΚΕ!

Ποιοι θα αγωνιστούν: Ομάδα Ελλήνων: Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Μπουρούσης, Σχορτσιανίτης, Βασιλόπουλος, Παπαμακάριος, Καλαμπόκης, Περπέρογλου, Πρίντεζης, Ηλιάδης (προπονητές: Ομπράντοβιτς, Πιλαφίδης). Ομάδα ξένων: Σισκάουσκας, Μπετσίροβιτς, Σκεπάνοβιτς, Πάρκερ, Ουίλκινσον, Μάσεϊ, Κλαρκ, Άκερ, Στακ, Χάτσον, Ουίνστον, Ουόλς (προπονητές: Γκέρσον, Ματζόν).

Για το τριήμερο του Αll Star έχουν προγραμματιστεί και άλλες εκδηλώσεις, όπως αγώνας μπάσκετ με αμαξίδια, συζήτηση για τη διαιτησία, ημερίδα με θέμα «αθλητικό μάρκετινγκ και μάνατζμεντ» και φυσικά ο αγώνας των Ελπίδων.