Ο Παντελής Καφές ντύθηκε στα «κιτρινόμαυρα», οι Ουντέζε, Ντελίμπασιτς ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για αποχώρηση και ο Φερέρ έκανε για μία ακόμα φορά παράπονα στους ποδοσφαιριστές του. Ταυτόχρονα, ο Ισπανός προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία τους, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Μάλλον πρέπει να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι όσα λέμε στα αποδυτήρια θα τα διαβάζω την επομένη στον Τύπο. Στην Ισπανία δεν γίνονται ανάλογα περιστατικά, αλλά στην Ελλάδα αυτή είναι η

Ο ΚΑΦΕΣ

Πιστεύω ότι η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου

πραγματικότητα», είπε ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ στους ποδοσφαιριστές του κατά την ομιλία του και συνέχισε: «Να ξέρετε ότι αυτό δεν είναι σωστό, αλλά αν εσάς δεν σας πειράζει, τότε δεν με πειράζει κι εμένα. Καλό θα είναι να μη βγαίνουν προς τα έξω όσα λέμε μεταξύ μας, από εκεί και μετά να κάνετε ό,τι νομίζετε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς του Καυταντζογλείου: «Είναι κακό να μην κερδίζουμε αγώνες στους οποίους έχουμε το πάνω χέρι».

Το τρίτο μέρος της ομιλίας του τεχνικού αφορούσε την αγωνιστική νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του: «Είναι κακό να μην μπορούμε να εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα κάνουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις. Νομίζω ότι τα έχετε καταλάβει και περιμένω να τα δω στην πράξη, αλλά τελικά δεν τα βλέπω. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στην ένταση που υπήρξε στα αποδυτήρια: «Δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές γιατί δείχνουν ότι η ομάδα είναι απείθαρχη ». ΥΠΕΓΡΑΨΕ

Όπως αναμενόταν ο Παντελής Καφές υπέγραψε συμβόλαιο και χθες έκανε την πρώτη προπόνησή του με την ΑΕΚ. Σε δηλώσεις του τόνισε: «Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου. Είναι μία ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα καθώς έχει κάθε χρόνο στόχους υψηλούς», τόνισε ο διεθνής μέσος και συνέχισε: «Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Η ΑΕΚ έχει τη φήμη ότι έχει οικογενειακό κλίμα και το διαπίστωσα από το πρώτο λεπτό στα αποδυτήρια. Ελπίζω να ενσωματωθώ και εγώ γρήγορα σ΄αυτό το κλίμα».

Αναφερόμενος στο ντέρμπι της Κυριακής, υπογράμμισε: «Είναι περίεργο ότι το πρώτο παιχνίδι μου θα είναι εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά και όταν πήγα στον Ολυμπιακό από τον ΠΑΟΚ, το πρώτο ματς ήταν εναντίον του ΠΑΟΚ και σκόραρα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε στην καριέρα μου. Εγώ δεν έφυγα σαν εχθρός από τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον είμαι παίκτης της ΑΕΚ και θα παλεύω καθημερινά για να πετύχει τους στόχους της». Ο Παντελής Καφές υπέγραψε τελικά συμβόλαιο για δυόμισι χρόνια και θα πάρει 150.000 ευρώ μέχρι το τέλος της περιόδου και 600.000 συνολικά για τα επόμενα δύο χρόνια της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

Τη στιγμή που ο Καφές κάνει νέα καριέρα με την ΑΕΚ, δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι φεύγουν από την «κιτρινόμαυρη» ομάδα. Ο λόγος για τους Ουντέζε και Ντελίμπασιτς, οι οποίοι χθες αποχώρησαν από τους Θρακομακεδόνες χωρίς να πάρουν μέρος στην προπόνηση. Ο Ουντέζε ήταν εδώ και πολύ καιρό εκτός ομάδας. Ο αμυντικός της ΑΕΚ έδωσε αφορμή στην προπόνηση της Παρασκευής, όταν ο Φερέρ του είπε να προπονηθεί στο γυμναστήριο μαζί με τον Ντελίμπασιτς. Ο Σέρβος πήγε, αλλά ο Νιγηριανός έφυγε για τα αποδυτήρια. Ο Φερέρ είχε τετ α τετ με τον παίκτη και του είπε ότι δεν τον υπολογίζει. Το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και για τον Αντρίγια Ντελίμπασιτς και προφανώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα προσπαθήσει να λύσει τη συνεργασία της με τους δύο ποδοσφαιριστές.

●●● Τα Ιταλικά ΜΜΕ επανέφεραν χθες το θέμα της μεταγραφής του Σορεντίνο στην Λιβόρνο, αναφέροντας ότι εντός των επόμενων ωρών θα κριθεί αν θα αποκτηθεί ο γκολκίπερ της ΑΕΚ ως αντικαστάτης του Αμέλια, που είναι υποψήφιος να παραχωρηθεί στη Σπάρτακ Μόσχας.

●●● Η κόντρα Νικολαΐδη- «Ορίτζιναλ 21» φαίνεται ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και τούτο γίνεται αντιληπτό αν ανατρέξει κάποιος στο σάιτ του συνδέσμου.

Στην αναμονή


Σήμερα ή, το πολύ, αύριο θα γνωρίζει ο Μάρκος Μονταϊνί αν θα παραμείνει στην Μπόκα Τζούνιορς ή θα πάρει μεταγραφή. Ο νεαρός Αργεντινός σε δηλώσεις του στο σάιτ Sport. gr τόνισε ότι γνωρίζει πως υπάρχει πρόταση από την ΑΕΚ και θα του άρεσε να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Όσον αφορά το θέμα του Ζε Μεγιόνγκ, οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι άνθρωπος της ΑΕΚ αναμένεται να ταξιδέψει στο Λεβάντε για να χειριστεί προσωπικά το θέμα. ●●● Ανησυχούν στην ΑΕΚ για τον νέο τραυματισμό του Έμερσον. Ο παίκτης που αποχώρησε από το ματς του Καυτατζογλείου λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της βλάβης.

●●● Στην ΑΕΚ προτάθηκε ο 29χρονος επιθετικός της Άνκαρασπορ Βίκτορ Αγκάλι.