Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι εναντίον του Εργοτέλη την περασμένη Κυριακή απογοήτευσε τους πάντες και κυρίως τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος περίμενε μεγαλύτερη διάθεση από τους παίκτες που επέλεξε να αγωνιστούν. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα της ομάδας του.

ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο Γεωργιάδης αναμένεται να επιστρέψει στη δεξιά πλευρά στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ τη θέση του Μουμίν στην 11άδα θα πάρει ο Χαραλάμπους. Υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιηθεί και ο Βαγγελής

Όσον αφορά το σύστημα δεν σκέφτεται κάνει αλλαγές, αφού το 3-5-2 είναι αυτό που θέλει να καθιερώσει στην ομάδα. Εκεί όπου παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στην ανάπτυξη. Ο Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στον ρόλο που του δόθηκε και έτσι αναμένεται να επιστρέψει πάλι δεξιά, ενώ ο Μουμίν επίσης δεν απέδωσε όσα περίμενε ο Παράσχος και έτσι αναμένεται τη θέση του στην 11άδα να πάρει ο Χαραλάμπους, ο οποίος επιστρέφει και είναι σαφώς πιο έμπειρος και πιο κατάλληλος για ένα παιχνίδι όπως αυτό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιηθεί και ο Βαγγελής, στον οποίο ο Γιώργος Παράσχος είπε ότι του έχει εμπιστοσύνη και θέλει να παραμείνει στην ομάδα, όμως όλα αυτά- όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξουν οι Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ- θα φανούν στη σημερινή προπόνηση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ χθες μίλησε στους παίκτες του δίχως να κάνει αναλυτική κριτική του αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη, αλλά και δίχως να αναφερθεί στην τακτική του αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Αυτό που τους ζήτησε είναι να ξεχάσουν το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, να προσπαθήσουν να μην επηρεαστούν ψυχολογικά εν όψει της αυριανής αναμέτρησης στην Αθήνα και να επικεντρώσουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν από το αυριανό παιχνίδι και εκεί ο Γιώργος Παράσχος θα κάνει την ανάλυση και των δύο αγώνων, δηλαδή αυτού που πέρασε με αντίπαλο τον Εργοτέλη και αυτού που έρχεται με τον Παναθηναϊκό.

Χθες προπονήθηκαν με τον ΠΑΟΚ δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές τα στοιχεία των οποίων δεν έγιναν γνωστά. Εξάλλου δεν υπάρχει περίπτωση νέας μεταγραφικής κίνησης από τον «Δικέφαλο» λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας.