Η συζήτηση με τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έδωσε μία θέση βασικού στον Μέγκαχεντ κόντρα στον Εργοτέλη. Αρκεί ο προβληματικός Αιγύπτιος να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία
Με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο συγκριτικά με αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα αναμένεται να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στην αυριανή αναμέτρηση της Κρήτης με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Ο Γιώργος Παράσχος το ανακοίνωσε ήδη ότι θα πραγματοποιήσει αλλαγές στον τρόπο που θα αμύνεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης και το αυριανό παιχνίδι θα χρησιμοποιηθεί από τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ ως πρόβα εν όψει του δεύτερου αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Ο Γιώργος Παράσχος σκέφτεται να αλλάξει το 4-4-2 σε ένα 3-5-2, με τα δύο εξτρέμ να κουβαλάνε την μπάλα στην επίθεση αλλά και να βοηθάνε στην άμυνα. Συγκεκριμένα για την άμυνα ετοιμάζει τους Μελίσση, Μπαρκαουάν και Μέγκαχεντ. Ο Αιγύπτιος μετά τη συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Παράσχο κέρδισε μια θέση στην 11άδα. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ζαγοράκης με τον Γεωργιάδη δεξιά και τον Ηλιάδη αριστερά. Δεξί μπακ χαφ θα είναι ο Αραμπατζής, ενώ αριστερό μπακ χαφ θα είναι ο Κωνσταντινίδης. Στην επίθεση θα τοποθετηθεί και πάλι το δίδυμο ΤόργκελεΜίετσελ.

Εκείνο που έχει ζητήσει ο Γιώργος Παράσχος από τους παίκτες του, είναι να έχουν το μυαλό τους κυρίως στην άμυνα, να κυνηγάνε την μπάλα σε όποια θέση και να βρίσκονται και να περιορίσουν τα λάθη τα οποία έχει πληρώσει ακριβά μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. «Το γκολ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έρθει», τους είπε χαρακτηριστικά.