Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Σωτήρη Δρίκο στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, που με καλή εμφάνιση νίκησε χθες στο Ρέντη τη Χοτβόλεϊ Βιέννης με 3-0 (25-17, 25-21, 25-19), σε αγώνα χωρίς ουσιαστικό στόχο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν ελπίζουν σε πρόκριση στις «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Δρίκος): Μποζίδης 3, Ρουμελιώτης 8, Γκιούρδας 13, Ελγκέτα 22, Τσακιρόπουλος 6, Χατζηαντωνίου 4- Χριστοφιδέλης (λίμπερο, 50% υποδ.), Σουλτανόπουλος.

●●● Ο πληρέστερος Έλληνας ακραίος Κώστας Χριστοφιδέλης, που αγωνίστηκε λίμπερο δείχνοντας πόσο πειθαρχημένος και επαγγελματίας αθλητής είναι, δήλωσε στα «ΝΕΑ»:

«Θα παίξω λίμπερο για το καλό της ομάδας και επιπλέον επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να επαναληφθεί αυτό που έγινε τότε που είχα ξαναπαίξει λίμπερο το 2003».

Όσον αφορά τον δύσκολο στόχο του πρωταθλήματος, ο Χριστοφιδέλης πιστεύει: «Ο Γιορντάνοφ είναι πολύ καλός διαγώνιος και θα ανεβάσει πολύ την επίθεση και το σερβίς, ενώ ο Αμερικανός Πρίντι μπορεί να βοηθήσει πολύ στα άκρα κι εγώ μπορώ να πάω καλά σε υποδοχή και άμυνα ως λίμπερο. Αυτό το σχήμα συν η εμπειρία των άλλων παικτών μπορεί να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στον τίτλο, όσο και αν φαίνεται τώρα δύσκολο».

●●● Έναν μήνα εκτός γηπέδων θα μείνει ο Σωτήρης Πανταλέων για ν΄ αποθεραπευτεί από τον αέρα που συγκεντρώθηκε (και τελικά αφαιρέθηκε σε νοσοκομείο της ισπανικής πόλης Σορία) στον πνεύμονά του.