«Είναι γελασμένος όποιος πιστεύει ότι με τη σημερινή νίκη τελειώνει το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Τάκης Λεμονής και τα ίδια λόγια επανέλαβαν και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. «Έχουμε δύσκολο δρόμο ακόμη για να πετύχουμε τον στόχο μας. Στη συνέχεια, αν δεν είσαι προετοιμασμένος, μπορεί να πάθεις ζημιά», συμπλήρωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι, είπε: «Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε τι ατμόσφαιρα θα αντιμετωπίσουμε, καθώς και μια ομάδα που στα ντέρμπι που έδωσε μέχρι τώρα είχε νικηφόρα αποτελέσματα. Είχαμε τον έλεγχο της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα μπορούσαμε βέβαια στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε καλύτερες αντιδράσεις σε κάποιες στιγμές και να βρεθούμε κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Δεν μας βοήθησε όμως ο αγωνιστικός χώρος και ειδικά στο κέντρο του γηπέδου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί το να κερδίζεις μέσα στην Τούμπα δεν είναι εύκολο πράγμα, όχι μόνον λόγω ατμόσφαιρας αλλά και επειδή ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Αυτό που μετράει σε τέτοιες νίκες είναι η ψυχολογία».

Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ

«Εσείς οι δημοσιογράφοι αργείτε να πείτε κάποια πράγματα. Έπρεπε να γράψετε νωρίτερα ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ευτυχώς που ο πρόεδρος κατάλαβε γρήγορα τι συμβαίνει στην ομάδα και άλλαξε κάποια πράγματα», δήλωσε ο Νέρι Καστίγιο μετά το τέλος του αγώνα, αναφερόμενος προφανώς στην απομάκρυνση του Τροντ Σόλιντ, ενώ όσον αφορά το παιχνίδι, συνέχισε να είναι εριστικός αφού είπε: «Τούμπα; Ποια Τούμπα; Το Καραϊσκάκη είναι έδρα. Του χρόνου που θα έρθουμε, εύχομαι να μας πετάξουν περισσότερες πέτρες για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Δεν μας φοβίζει αυτή η έδρα. Την γνωρίζουμε καλά».

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ριβάλντο:« Είναι τεράστια προσωπικότητα και μιλάει στα δύσκολα. Εγώ πήγα στον Ολυμπιακό για να παίξω βασικός και να βοηθήσω. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και θα περιμένω την πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού».

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ υποστήριξε: «Πήραμε σημαντική νίκη σε μία καυτή έδρα,

ΒΟΥΚΟΤΙΤΣ

Δεν είναι εύκολο να παίζεις τρία ντέρμπι μέσα σε μια εβδομάδα. Όμως, δεν πρέπει να μας απογοητεύει η εμφάνιση αλλά μόνον το αποτέλεσμα

ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο β΄ ημίχρονο βρήκαμε λύσεις και σημειώσαμε τρία γκολ. Πρέπει να έχουμε τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος της περιόδου».

Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς ήταν απογοητευμένος από την ήττα, όχι όμως και από την εμφάνιση, αφού είπε: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις τρία ντέρμπι μέσα σε μια εβδομάδα. Είχαμε ένα άσχημο δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε το παιχνίδι. Τέτοια λάθη σε ένα ντέρμπι τα πληρώνεις ακριβά. Ο Ριβάλντο έχει τέτοια αξία που εκμεταλλεύεται τέτοιες ευκαιρίες. Όταν έχεις όμως τρία ντέρμπι σε μια εβδομάδα έχεις και σωματική και ψυχολογική κούραση με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη. Δεν πρέπει να μας απογοητεύει η εμφάνιση. Μόνον το αποτέλεσμα».

Ο Κασναφέρης φεύγοντας από το γήπεδο, αφού είπε ότι η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, συμπλήρωσε: «Σέβομαι την αθλητική δημοσιογραφία, όμως θέλω να εκφράσω την πικρία μου για αυτά που γράφετε ορισμένοι και δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο».