Ασπίδα για την ομάδα της Λάρισας θέλει ο Γιώργος Δώνης τον κόσμο στο ματς της Κυριακής κόντρα στην Κέρκυρα. Ο Έλληνας τεχνικός σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ζήτησε από τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο «Αλκαζάρ», ώστε και την ομάδα να βοηθήσουν, αλλά και να στείλουν μήνυμα προς τους διαιτητές.

«Έχουμε ανάγκη την παρουσία του κόσμου περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ώστε να αποκλείσουμε με τον τρόπο αυτό όποια λάθη μπορεί να γίνουν εις βάρος της ομάδας μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δώνης και πρόσθεσε: «Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα που προσπαθεί να τα δίνει όλα σε κάθε ματς. Δεν έχω να πω ιδιαίτερα πράγματα στους παίκτες μου. Έχουμε μπλέξει και πρέπει να ξεφύγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτή τη δύσκολη θέση. Στα επόμενα 7 ματς που έχουμε στο “Αλκαζάρ”, δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένας βαθμός».

Ο τεχνικός των «βυσσινί» εμφανίστηκε να μην έχει ξεπεράσει την ισοπαλία με τον Ατρόμητο («όταν βάζεις δύο γκολ εκτός έδρας θα πρέπει να κερδίζεις»), ενώ τόνισε πως η διαιτησία ήταν πολύ κακή.

Ο Δώνης επιβεβαίωσε ότι παραμένει ανοιχτό το θέμα της παραχώρησης του Στάθη Αλωνεύτη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Τα περιθώρια, βέβαια, έχουν στενέψει πολύ καθώς απομένουν μόλις 13 ημέρες για το τέλος της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου.