Όταν αλλάζει ο προπονητής και ο τεχνικός σύμβουλος μιας ομάδας, μοιραίο είναι οι καινούργιοι, να φέρνουν και τους δικούς τους ποδοσφαιριστές. Έτσι συνεχίστηκαν χθες, οι αφίξεις νέων ποδοσφαιριστών για τον Άρη. Ο Άλεξ Πέρεθ, που έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, χθες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο με τους «κίτρινους». «Είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ άμεσα. Ο Εσκουδέρο μού μίλησε για την ομάδα με τα καλύτερα λόγια. Είναι σημαντικό για μένα ότι υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που μιλούν Ισπανικά κι έτσι θα μπορέσω να προσαρμοστώ γρήγορα. Από μικρός έπαιζα στην επίθεση. Έχω αγωνιστεί και δεξιά, αλλά προτιμώ την αριστερή πλευρά», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που αναμένεται να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό των επιθέσεων του Άρη από την αριστερή πλευρά, αφού στα δεξιά υπάρχει ο Χαβίτο. Χθες έφτασε στη Θεσσαλονίκη και ο Βραζιλιάνος μέσος Μπρούνο Ολιβέιρα Παέζ, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο και ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως δεκάρι. Ο Παέζ είναι γεννημένος το 1982 και έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη, ο Κίκε Ερνάντεθ. Ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στους παίκτες της ομάδας, τους διευκρίνισε ότι δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη φιλοσοφία του παιχνιδιού και συνέχισε: «Θέλω να είστε επαγγελματίες και να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό. Θα παίζουν αυτοί που αξίζουν».

ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Χωρίς δύο βασικότατα στελέχη θα παίξει το Αιγάλεω το προσεχές Σάββατο, εναντίον του Άρη, στη Θεσσαλονίκη. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Παπουτσής και Όμο. Στον αντίποδα επανέρχονται οι Μανουσάκης, Μάριτς και Πετρόπουλος, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα ίωσης. Στο μεταξύ, ο Μπερνάρ Κουμόρτζι αναδείχτηκε ο καλύτερος παίκτης τής αγωνιστικής που πέρασε και θα τιμηθεί αύριο.