Χωρίς τους Μάνσο και Βρύζα θα αγωνιστεί η Ξάνθη στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε άλλη μία ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Ο Σάββας Κωφίδης απέκλεισε τους δύο ποδοσφαιριστές, όπως και τους τραυματίες Μαχράτζε και Κιντάνα, καθώς και τον Πιζανόφσκι, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται σε καραντίνα. Οι παίκτες της Ξάνθης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό παιχνίδι με τη χθεσινή πρωινή προπόνηση και ακολούθως, η αποστολή της ομάδας έφτασε στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση για τη διαιτησία, η ΠΑΕ SΚΟDΑ Ξάνθη αναφερόμενη προς τον κ. Ψυχομάνη, τόνισε ασκεί κριτική στην επιλογή του διαιτητή Παπορίδη και καταλήγει: «Λύστε μας την εξής απορία:

α. Καταλαβαίνουμε ότι ο διαιτητής ήταν σε άσχημη ημέρα και «κάνοντας πάρτι με το μυαλό του», δεν έδωσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό το πέναλτι που θα έδινε και «ο φύλακας» του γηπέδου.

β. Η γνώμη σας για τον παρατηρητή που τον έβγαλε λάδι, ποια είναι; Επίσης λύστε μας μία άλλη απορία: Το ως άνω έργο θα συνεχιστεί;».