ΜΕΝΕΙ Ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ

Συνεχίζει ο Λουτσιάνο στον Ατρόμητο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, έπειτα από το επεισόδιο που είχε προχθές όταν συνεπλάκη με οπαδό της ομάδας, μετά τη λήξη του αγώνα με τη Λάρισα, ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά στη συνάντηση που είχε χθες με τον Γιώργο Σπανό πείστηκε από τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας να ξεχάσει ό,τι συνέβη και να παραμείνει στην ομάδα.

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ!

Τέλος ο Αναστόπουλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα! Η ήττα του ΠΑΣ στην Καλαμάτα και η διαφωνία του με τις απόψεις του προέδρου της ηπειρωτικής ΠΑΕ Αλέξη Κούγια σε ό,τι αφορά τα αίτια της αποτυχίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στοίχισαν στον Νίκο Αναστόπουλο την απόλυσή του.

Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν χθες τη διακοπή της συνεργασίας τους και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει νέο προπονητή στο μεθαυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τον Γιάννη Παπακώστα, ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής στο Χαϊδάρι και τον Αστέρα Τρίπολης. ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Στον Κάκο από την Κέρκυρα έπεσε ο… λαχνός να διευθύνει το αυριανό ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού (19.00) στην Τούμπα. Στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα- Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί επίσης αύριο, αλλά διαφορετική ώρα (16.00), θα διαιτητεύσει ο Πολατιάν από τον σύνδεσμο Πέλλας. Τις συναντήσεις Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας θα διευθύνουν ο Καλόπουλος (Ηλυσιακός- Skoda Ξάνθης) και Τσαχειλίδης (Κέρκυρα- Λάρισα).

●●● Έναν αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ (20 ή 21/2) επιλέχθηκε να διευθύνει ο Κύρος Βασσάρας. Βοηθοί του θα είναι οι κ. Δ. Μποζατζίδης- Δ. Σαραϊδάρης και 4ος διαιτητής ο κ. Ι. Τσαχειλίδης. Επίσης, ο Θανάσης Μπριάκος θα διευθύνει τον αγώνα Σαχτάρ- Νανσί (14/2) για τη φάση των «32» του ΟΥΕΦΑ, με βοηθούς τους κ. Κ. Γαλανό – Χ. Γενναίο και 4ο διαιτητή τον κ. Κ. Φινοκαλιώτη.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

Σήμερα αναμένονται στην Αθήνα ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Επιτροπής Διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ, κ.κ.

Βόλκερ Ροτ και Ιβάν Κορνού για συνομιλίες με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, τα μέλη της Επιτροπής που έχει συγκροτήσει η Σούπερ Λίγκα για το θέμα της διαιτησίας και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Στο μεταξύ στην ουσιαστική κατάργηση της ΟΔΠΕ (Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος) προχώρησε χθες η ΕΠΟ, σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Διαιτητών Ποδοσφαίρου των ΕΠΣ. Συνίσταται Επιτροπή, την οποία θα συνθέσουν εκπρόσωποι της ΚΕΔ και των Συνδέσμων Διαιτητών Ποδοσφαίρου, με αντικείμενο την εξέταση των προβλημάτων του χώρου και την υποβολή προτάσεων.