ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΓκιγιέρμο Όγιος επέστρεψε χθες στη Θεσσαλονίκη, όμως προς έκπληξη όλων δεν ανακοίνωσε την απόφασή του για την πρόταση που του έκανε ο Άρης να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά αρκέσθηκε να τονίσει ότι για να συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις.

«Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και συμπλήρωσε: «Για να παραμείνω θα πρέπει να λυθούν κάποια προβλήματα, όχι μόνο οικονομικής φύσεως, αλλά και προβλήματα που αφορούν τον τρόπο εργασίας, όπως για παράδειγμα οι εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να προπονούμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να βελτιωθούν». Ο Όγιος θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον Λάμπρο Σκόρδα, προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική παραμονής του στην ομάδα.

Ο Αργεντινός προπονητής πάντως, είναι και κάπως ενοχλημένος από τα όσα άκουσε για τις επιλογές του, όταν στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ενώ ο Άρης νικούσε 20 εντός έδρας, συνέχισε να ζητά από τους παίκτες του να παίζουν επιθετικά, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 3-2. Στα επόμενα παιχνίδια άλλαξε τη φιλοσοφία με την οποία αγωνιζόταν η ομάδα, θυσιάζοντας το θέαμα προς χάριν της ουσίας κι αυτό δεν του άρεσε και τόσο πολύ. Όλα αυτά όμως θα συζητηθούν τις επόμενες ημέρες και ο Όγιος θα ανακοινώσει την απόφασή του. Χθες, όταν ρωτήθηκε για την πολυήμερη διακοπή των προπονήσεων, υπερασπίστηκε την επιλογή του, λέγοντας: «Όλες οι ομάδες χρειάζονται ξεκούραση, και ψυχολογική και πνευματική. Όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν διακοπές και το ίδιο κάναμε κι εμείς». Η χθεσινή πρώτη προπόνηση του Άρη με τον Γκιγιέρμο Όγιος παρόντα, περιελάμβανε εσωτερικό δίτερμα, προκειμένου ο Αργεντινός τεχνικός να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, εν όψει της αναμέτρησης με τη Λάρισα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κακά πέτυχε τρία γκολ, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα των «κίτρινων». Ο Κουλουχέρης πάντως, όπως όλα δείχνουν, χάνει την αναμέτρηση της Κυριακής, αφού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο ΚΑΚΑ

Πέτυχε τρία γκολ στη χθεσινή προπόνηση και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη στο σκοράρισμα