ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κάθε άλλο παρά έτοιμος εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ λίγα 24ώρα πριν από το ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Η ομάδα παρουσιάζει σημάδια αποσύνθεσης και μεγάλη ευθύνη γι΄ αυτό φέρει η διοικούσα επιτροπή. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι, αλλά από την άλλη γίνονται μεταγραφικές κινήσεις, παρόλο που ο Βούκοτιτς έχει δηλώσει πως προτιμά να συνεχίσει με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του από

ΒΟΥΚΟΤΙΤΣ

Δεν υπολογίζω κανέναν από τους παίκτες που αναμένεται να έρθουν. Φτιάχνω την ομάδα με αυτούς που έχω αυτή τη στιγμή στη διάθεσή μου

το να γίνουν μεταγραφές αμφιβόλου αξίας παικτών.

Η διοίκηση, που δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις απόψεις του, του έφερε ήδη έναν- αμφιβόλου αξίας- Βραζιλιάνο για να τον δοκιμάσει και του φέρνουν και δεύτερο για να αποκτηθεί δίχως να δοκιμασθεί! Παράλληλα, οι άνθρωποι του Δ.Σ. της ΠΑΕ κάνουν λόγο και για διάφορους άλλους μεταγραφικούς στόχους, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας και του προπονητή. Ο μόνος παίκτης που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση και αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού χαφ (όπου σύμφωνα με τον Βούκοτιτς η ομάδα θέλει ενίσχυση) είναι ο Σκέλα. Επίσης, αναμένονται οι εξελίξεις με τον Γεωργιάδη, με τον οποίο έχουν ήδη συμφωνήσει και αν μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, τότε θα ενσωματωθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Βούκοτιτς πάντως διευκρίνισε χθες ότι από τους παίκτες που αναμένεται να έρθουν δεν υπολογίζει κανέναν για άμεση συμμετοχή στα παιχνίδια της ομάδας. Είπε: «Δεν υπολογίζω κανέναν από τους παίκτες που αναμένεται να έρθουν. Φτιάχνω την ομάδα με όσους έχω αυτή τη στιγμή στη διάθεσή μου. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά αυτή τη στιγμή έχω αυτούς τους παίκτες και με αυτούς δουλεύω και προγραμματίζω τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Με την ΑΕΚ μάς περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι που αποτελεί πρόκληση για τους παίκτες μας».

ΚΑΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

Κατά τ΄ άλλα και στην προπόνηση της ομάδας, τα πράγματα δεν είναι ρόδινα. Το περασμένο Σάββατο, στο φιλικό με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό εμφανίστηκε το φαινόμενο της καθυστερημένης άφιξης στο γήπεδο από τους Φερνάντεζ, Μέγκαχεντ και Χαραλαμπίδη, ενώ από την πρωινή προπόνηση χθες απουσίαζε ο Μπαρκαουάν, ο οποίος βέβαια πήγε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση και αναμένεται να του επιβληθεί και εκείνου πρόστιμο.

Τώρα, το πώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβάλλει πρόστιμα σε παίκτες που δεν πληρώνει, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ο Ζαγοράκης, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, προπονήθηκε χθες κανονικά και θέτει υποψηφιότητα για το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, ενώ ο Παντελής Κωνσταντινίδης χθες έκανε νέο κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για το σαββατιάτικο παιχνίδι, αφού είπε:

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, επειδή η παρουσία του στο γήπεδο της Τούμπας είναι ικανή να επηρεάσει κάθε αντίπαλο». Πάντως, μέχρι και χθες τα εισιτήρια της αναμέτρησης δεν παρουσίασαν μεγάλη ζήτηση, ενώ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας δεν έγινε λόγος από πλευράς της ΑΕΚ για παρουσία φιλάθλων της στο παιχνίδι.

Ο Χασιώτης απάντησε χθες αρνητικά στην πρόταση που του έκανε ο ΠΑΟΚ για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι και είναι στις προθέσεις του να βρει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του. Σήμερα εκδικάζεται η προσφυγή του Χριστοδουλόπουλου. Από πλευράς ΠΑΟΚ, στην αρμόδια επιτροπή θα παραστούν οι Στάμος, Σαράφης και Ιωσηφίδης.