Το βασικό ζητούμενο πλέον για τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες Τriple Ρlay είναι η επιλογή του κατάλληλου τιμολογιακού μοντέλου που θα τους επιτρέψει να κατακτήσουν την αγορά. Στην Ελλάδα, όπου για την ώρα έχουμε σχετικές κινήσεις μόνο από τηλεπικοινωνιακούς φορείς, χωρίς να υπάρχει τηλεοπτικό περιεχόμενο, φαίνεται ότι επιλέγεται η παροχή υπηρεσιών έναντι ενός πάγιου κόστους. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να επικρατήσει η εταιρεία που θα διαθέτει στην αγορά τις πιο οικονομικές λύσεις. Ειδικότερα, σε επίπεδο «double play», αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι δεδομένου ότι αναφερόμαστε μόνο σε υπηρεσίες Ιnternet και τηλεφωνίας, αυτήν την ώρα στην ελληνική αγορά υπάρχουν τρεις επιλογές. Η πρώτη που μπήκε στον χώρο είναι η Vivodi με το πρόγραμμα ΜaΧx, το οποίο προσφέρει συνδέσεις Ιnternet που αρχίζουν από τα 2 Μbps και φτάνουν μέχρι τα 12 Μbps, με το κόστος να αρχίζει από τα 119 ευρώ για έξι μήνες. Η Vivodi προσφέρει και υπηρεσίες τηλεφωνίας, τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά ή ως πακέτο.

Στην ίδια κατεύθυνση, η Τeledome προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για Ηeavy Users που περιλαμβάνει σύνδεση ΑDSL στα 2 Μbps και πάγιο για τηλεφωνικές υπηρεσίες και κοστίζει 47,88 ευρώ τον μήνα. Η εταιρεία όμως που έχει μπει πιο δυναμικά από όλες με μια εντυπωσιακή προσφορά είναι η Τellas με το πρόγραμμα Ζisto. Με μόλις 46,95 ευρώ το μήνα μπορεί κανείς να απολαύσει σύνδεση ΑDSL στα 4 Μbps και τηλεφωνικές υπηρεσίες (χωρίς πάγιο ΟΤΕ) που περιλαμβάνουν απεριόριστες δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις.

Αντίθετα, στο εξωτερικό ο ανταγωνισμός επικεντρώνεται στο ποια εταιρεία διαθέτει το πλουσιότερο περιεχόμενο. Κάτι τέτοιο είναι απόλυτα λογικό, αφού οι υπηρεσίες γρήγορου Ιnternet και τηλεφωνίας είναι ούτως ή άλλως πολύ φτηνές και οι διαφορές μεταξύ των τιμών είναι μικρές.