Η Ρωσία και η Ουκρανία αναμενόταν να ολοκληρώσουν χθες την ανταλλαγή 1.000 κρατουμένων η καθεμία, στη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος πριν από τρία χρόνια. Η τριήμερη ανταλλαγή ξεκίνησε την Παρασκευή και περιλάμβανε κυρίως αιχμαλώτους πολέμου, μαζί με 120 πολίτες η καθεμία. Χθες ολοκληρώθηκε η διαδικασία, όπως ανακοίνωσαν το ρωσικό υπουργείο Αμυνας και ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. «Σήμερα, πολεμιστές των Ενόπλων Δυνάμεών μας, της Εθνοφρουράς, της Κρατικής Υπηρεσίας Συνοριοφυλακής και της Κρατικής Υπηρεσίας Ειδικών Μεταφορών επιστρέφουν στην πατρίδα τους», έγραψε ο Ζελένσκι στην εφαρμογή Telegram.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- Λειψυδρία: Πού βρίσκονται σήμερα τα αποθέματα – Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα
- Κηφισιά: Ένοπλη ληστεία σε υπάλληλο εταιρείας με λεία 180.000 ευρώ – Οι δράστες έχουν συλληφθεί 19 φορές
- Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Άντα Ζάιντλερ – Το συγκινητικό μήνυμα με το οποίο την αποχαιρετά ο διάσημος ηθοποιός


![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-600x352.jpg)




