H επιστροφή της Σιμόν Μπάιλς είναι γεγονός. Η κορυφαία αμερικανίδα γυμνάστρια, που είχε αποσυρθεί μετά το Τόκιο μέχρι νεωτέρας αποφάσισε να συμμετάσχει στο USClassic στις 5 Αυγούστου στο Σικάγο, το οποίο ουσιαστικά θα είναι ένα τεστ για το αμερικανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί αργότερα μέσα στον ίδιο μήνα στο Σαν Χοσέ.

Αυτή θα είναι και η πρώτη εμφάνιση της 26χρονης Σιμόν Μπάιλς μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021. Εκεί όπου κάποια στιγμή αποφάσισε να μη συμμετάσχει σε αρκετές εκδηλώσεις αλλά και κάποια αγωνίσματα για να προστατεύσει όπως είχε πει την ψυχική της υγεία. Και μετά το Τόκιο αποσύρθηκε από τους αγώνες για να ξεκουραστεί και πάλι ψυχικά όπως είχε πει από τη μεγάλη πίεση που είχε μέσα από τα απαιτητικά αγωνίσματα της γυμναστικής στους μεγάλους αγώνες.

Η κάτοχος επτά ολυμπιακών μεταλλίων προφανώς δεν θέλει να χάσει το μεγάλο ραντεβού του χρόνου στο Παρίσι και προφανώς για αυτό τώρα αποφάσισε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με στόχο να μπορέσει να διεκδικήσει αργότερα την ολυμπιακή πρόκριση.

Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται με την προσωπική της ζωή. Το φθινόπωρο του 2021 παντρεύτηκε τον παίκτη του NFL Τζόναθαν Οουενς, ενώ πρωτοστάτησε μιλώντας σε διάφορες εκδηλώσεις για το πόσο σημαντικό είναι οι αθλητές να βρίσκουν τρόπο να προστατεύσουν την ψυχική τους υγεία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ