Η σεζόν ξεκίνησε με ζόρια για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν δείχνει να πατά γερά στα πόδια της και ο Ραζβάν Λουτσέσκου βάζει ξανά επί τάπητος αγωνιστικά ζητήματα. Κάτι που φάνηκε και από τις πολλές δοκιμές που έκανε ο ρουμάνος τεχνικός στο φιλικό με τον Βόλο (3-1).

Ο Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να τεστάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του και παράλληλα να κάνει κάποιες δοκιμές σε πρόσωπα και στο κομμάτι της τακτικής. Είδαμε διάταξη με τρία χαφ αλλά και με δύο κλασικούς αμυντικούς μέσους, ενώ προς το τέλος της αναμέτρησης δοκιμάστηκε και σχήμα με δύο φορ.

Είναι σαφές ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ το ψάχνει. Θέλει να δει τι καλύτερο μπορεί να πάρει από τους ποδοσφαιριστές του και πώς η ομάδα του θα γίνει ανταγωνιστική, διεκδικώντας τον τίτλο. Βεβαίως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και πώς θα κλείσει το μεταγραφικό παζάρι για τον ΠΑΟΚ, μιας και υπάρχει ανοικτή συζήτηση για μία ίσως και δύο μεταγραφές.

Ισως προκύψουν νεότερα αυτές τις μέρες, με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα. Υστερα από αρκετό διάστημα ο ομογενής επιχειρηματίας και παράγοντας επέστρεψε στη χώρα μας προκειμένου να περάσει κάποιες ολιγοήμερες διακοπές στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου αναμένεται να έχει το επόμενο διάστημα συναντήσεις με τους άμεσους συνεργάτες του, οι οποίες έχουν να κάνουν τόσο με την ομάδα όσο και με τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα. Μένει να φανεί ποιες εξελίξεις θα φέρει το ταξίδι του στην Ελλάδα στο μεταγραφικό και οργανωτικό πεδίο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στα αγωνιστικά νέα ο Λουτσέσκου είδε με ικανοποίηση τον Ράφα Σοάρες να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό.

Ν.Κ.