Σήμερα έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Αντάζ Σποράρ για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, αναμένεται να βρίσκεται στο Ελ. Βενιζέλος λίγο μετά τις 15.15 και θα έρθει στη χώρα μας μέσω Μαδρίτης. Με την έλευσή του στην Αθήνα θα πάει για εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, ενώ αν όλα πάνε καλά στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Ο Σποράρ αποκτήθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Γενάρη του 2020, με τους Πορτογάλους να δίνουν 6.000.000 ευρώ στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Παρ’ όλα αυτά, οι ελάχιστες εμφανίσεις που πραγματοποίησε ήταν μέτριες και δεν δικαιολόγησαν ποτέ τα χρήματα που ξόδεψε η πορτογαλική ομάδα, με αποτέλεσμα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να δοθεί δύο φορές δανεικός.

Το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2020-2021 στην Μπράγκα, με την οποία είχε 21 συμμετοχές, με 3 γκολ και 1 ασίστ, και πέρυσι στη Μίντλεσμπρο, με τον σλοβένο επιθετικό να πραγματοποιεί 37 συμμετοχές, με 8 γκολ και 2 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ιντερμπλοκ Λιουμπλιάνας. Το 2012, στα 17 του, έκανε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, πριν αποχωρήσει έναν χρόνο αργότερα για χάρη της Ολίμπια.

Στην ίδια ομάδα έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα και ο πατέρας του Σποράρ. Οπως και ο πατέρας του, έτσι και ο Αντάζ είχε την τύχη να φορέσει το περιβραχιόνιο της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, με την οποία αγωνίστηκε συνολικά 108 φορές, μετρώντας 50 γκολ και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το 2016, ο Σποράρ μετακόμισε στην Ελβετία για χάρη της Βασιλείας. Ο σλοβένος επιθετικός δεν «άντεξε» για πολύ στη Βασιλεία και το 2018 αποχώρησε, μετακομίζοντας στη Σλοβακία για λογαριασμό της Σλόβαν Μπρατισλάβας… Εκεί έμελλε να δώσει το restart στην καριέρα του και να βρει το νέο του «σπίτι».