Ο Αλεσάντρο Σεπφ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο αυστριακός μέσος αρέσει πολύ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που εκτιμά πως μπορεί να του δώσει πολλές λύσεις στον άξονα. Ο διεθνής μέσος από την Αυστρία, είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν και μάλιστα στα χρόνια του στους Βαυαρούς ξεχώρισε τόσο στα τμήματα υποδομών (21 ματς, 5 γκολ στην U17, 31 ματς, 6 γκολ, 2 ασίστ στην U19) όσο και στη Β’ ομάδα (65 ματς, 22 γκολ, 12 ασίστ).

Ο σέρβος τεχνικός έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει η υπόθεσή του και πλέον το θέμα πηγαίνει στη διοίκηση του Τριφυλλιού που καλείται να βρει τη «χρυσή» τομή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Σεπφ θα ντυθεί στα πράσινα, καθώς οι 400.000 ευρώ που έπαιρνε ετησίως από την Αρμίνια δεν θα είναι πρόβλημα. Με ένα ελαφρώς καλύτερο συμβόλαιο, που είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού, η υπόθεση μπορεί να κλείσει επιτυχώς.

Παράλληλα, εξελίξεις αναμένονται και στο ζήτημα του στόπερ. Ο Παναθηναϊκός πάει για την απόκτηση ενός ενδεκαδάτου αμυντικού. Ενός παίκτη που θα γίνει ο ηγέτης στα μετόπισθεν και θα προσφέρει σιγουριά στην ομάδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει και δεύτερη προσθήκη για την άμυνα, κάτι που θα εξαρτηθεί από την αξιολόγηση που θα κάνει στο υλικό που θα έχει στα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

* Τέλος, ο Βέλεθ ενημερώθηκε από τον μάνατζέρ του ότι ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Αλ Φατέχ για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.