Ενα δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη ο από μηχανής θεός της ΑΕΚ Πέτρος Μπουκοβίνας απέκρουσε κοντινό σουτ του δεξιού εξτρέμ του Ολυμπιακού Γαρύφαλλου Μπάγιου περισώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (18-18) για τους φιλοξενούμενους στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier που φιλοξενήθηκε στο κλειστό του Ρέντη.

Ο τερματοφύλακας της Ενωσης είχε συνολικά 40% αποτελεσματικότητα με 12/30 επεμβάσεις και στο τέλος ανέφερε «ήταν μακράν η χειρότερή μας εμφάνιση. Κρατάμε την άμυνά μας». Μία άμυνα που κατάφερε να πληγώσει επτά φορές ο αριστερός εξτρέμ των Ερυθρόλευκων Βύρων Παπαδόπουλος. «Μόνο περηφάνια για αυτούς τους μάγκες που έχω για συμπαίκτες» σημείωσε ο τοπ σκόρερ του ντέρμπι (από την ΑΕΚ είχε πέντε γκολ ο Αμπντεραχίμ Μπεριά).

«Στον Ολυμπιακό παίζεις για να κερδίσεις, παίζεις για το πρωτάθλημα» τόνισε από την πλευρά του ο κόουτς Γιώργος Καρασαββίδης και εξήρε τους παίκτες του. «Ο Ολυμπιακός φάνηκε στο γήπεδο να έχει υψηλότερο κίνητρο. Εμείς είχαμε πολλούς παίκτες με μέτρια ή και χαμηλή συγκέντρωση. Πολύ εκνευρισμό» συμπέρανε ο τεχνικός της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας. Σημειωτέον οι δύο διεκδικητές του τίτλου συνεχίζουν αήττητοι στον 1ο όμιλο (αλλά ο Ολυμπιακός έχει εκκινήσει με ποινή -4).

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-2, 5-5, 8-8, 9-9, 11-12 (ημίχρονο), 12-13, 13-15, 13-15, 16-16, 18-17, 18-18.