Ανσού Φατί, εσύ σουπερστάρ. Ο φυσικός διάδοχος του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ και κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο (Ντεπάι) οδηγώντας τους Μπλαουγκράνα σε νίκη με 3-1 επί της Βαλένθια.

Σε ηλικία 18 ετών και 351 ημερών ο Φατί έχει πετύχει 15 γκολ με τη φανέλα της Μπάρτσα κι ενώ απουσίασε από τα γήπεδα σχεδόν έναν χρόνο λόγω τραυματισμού, όταν στην ίδια ηλικία ο Μέσι είχε σημειώσει μόλις οκτώ.

Η Μπάρτσα βιάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του νεαρού προκειμένου να ανακοινωθεί πριν από το clasico της Κυριακής. Ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες βάζει ωστόσο πολλά εμπόδια. Το πρώτο, το ύψος της ρήτρας, καθώς δεν θέλει να γραφτεί στο συμβόλαιο το ποσό του ενός δισ. ευρώ. Το δεύτερο, η διάρκεια του συμβολαίου. Ο Μέντες επιμένει πως πρέπει να είναι διετές, φοβούμενος μήπως ο Φατί εγκλωβιστεί στην Μπαρτσελόνα στην περίπτωση που η τελευταία δεν καταφέρει να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τις Νυχτερίδες σκόραρε και ο Βραζιλιάνος Κοουτίνιο, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο μπήκε στο ματς ο Σέρχιο Αγουέρο κάνοντας ντεμπούτο με την Μπάρτσα.

Γ.Ν.