Ο ΠΑΟΚ γνώρισε μια ήττα-σοκ από την Μποέμιανς και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενόψει της ρεβάνς της Θεσσαλονίκης. Οι Ασπρόμαυροι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, παρουσίασαν μια εικόνα ανετοιμότητας και… έμπλεξαν για τα καλά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προφανώς και δεν ήταν ικανοποιημένος με τα όσα είδε από τους παίκτες του. Ο ρουμάνος τεχνικός είχε πολλά παράπονα από την αγωνιστική νοοτροπία της ομάδας του και τα φτηνά ατομικά λάθη που κόστισαν. Κάτι που επεσήμανε στους παίκτες του μετά το ματς.

Ο Λουτσέσκου ήταν έξαλλος κατά τη διάρκεια του ματς αλλά και με τη λήξη του. Ο ρουμάνος προπονητής δεν έκατσε στιγμή στον πάγκο, ενώ στα αποδυτήρια μίλησε με σκληρή γλώσσα στους Ασπρόμαυρους, για την απογοητευτική εμφάνισή τους και την ήττα.

«Δεν κάναμε τίποτα από όσα δουλέψαμε. Τίποτα από όσα είχαμε πει να προσέξουμε. Είχαμε πει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να οδηγήσουμε τον αντίπαλο εκεί που θέλουμε εμείς. Εγινε όμως το αντίθετο. Δεν βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο και μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Η πρόκριση είναι ακόμα στο χέρι μας. Αρκεί να το πιστέψουμε και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Τώρα κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι. Μόνο πώς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα πάρουμε την πρόκριση», σημείωσε ο Λουτσέσκου.

Στην Τβέντε ο Λημνιός

Ο Δημήτρης Λημνιός άφησε το περασμένο καλοκαίρι τον ΠΑΟΚ για να μετακομίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της Κολωνίας. Στη Ρηνανία όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ο ίδιος τα περίμενε και θα ήθελε. Ο Λημνιός παρακολούθησε τα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν από τον πάγκο και την εξέδρα και ολοκλήρωσε την Βundesliga με 12 συμμετοχές, μόλις δύο ως βασικός, χωρίς φυσικά να πετύχει κάποιο γκολ ή να μοιράσει κάποια ασίστ.

Για τον 23χρονο εξτρέμ υπήρχαν φήμες για προσπάθεια επιστροφής και επανασύνδεσης με τον Δικέφαλο του Βόρρα, αλλά αυτό το σενάριο δεν προχώρησε. Η παραμονή του στην Κολωνία θεωρούνταν απίθανη και το ενδεχόμενο ενός δανεισμού φάνταζε η καλύτερη λύση για τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Η ολλανδική Τβέντε έδειξε ενδιαφέρον για τον Λημνιό, κινήθηκε γρήγορα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον κάνει δικό της. Ο έλληνας άσος βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.