Εγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Μπόρις Τζόνσον είναι η σύζυγός του Κάρι. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, που αποτελείται από μία φωτογραφία ενός χριστουγεννιάτικου στολιδιού σε σχήμα παιδικού καροτσιού και μία φράση η οποία συνηθίζεται στη Βρετανία για ένα παιδί που γεννιέται μετά από μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη. Με τον τρόπο αυτό, η Κάρι αποκάλυψε και ότι είχε μία αποβολή στις αρχές του έτους: «Η αποβολή με άφησε με σπαραγμένη καρδιά. Αισθάνομαι υπερβολικά ευλογημένη που είμαι πάλι έγκυος, ένιωσα όμως και σαν ένας σάκος γεμάτος με νεύρα», όπως έγραψε η ίδια.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Ουίλφρεντ, τον Απρίλιο του 2020 (λίγο μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί με Covid-19, σε αρκετά σοβαρή κατάσταση). Εφόσον δε όλα πάνε καλά με τη νέα εγκυμοσύνη της 33χρονης Κάρι και το μωρό γεννηθεί τον Δεκέμβριο, όπως αναμένεται, θα πρόκειται για το έβδομο επισήμως παιδί του 57χρονου Τζόνσον, ο οποίος έχει άλλα τέσσερα (ενήλικα σήμερα) με την πρώην σύζυγό του, τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία χώρισε πέρυσι τον Νοέμβριο, καθώς και ένα το οποίο απέκτησε το 2009 με τη σύμβουλο τέχνης Ελεν Μάκινταϊρ.

Ετσι, ο Τζόνσον γίνεται ένας ακόμη εν ενεργεία πρωθυπουργός που αποκτά παιδί. Είχαν προηγηθεί ο Ντέιβιντ Κάμερον, του οποίου η σύζυγος Σαμάνθα γέννησε το 2010 την κόρη τους Φλοράνς, καθώς και ο Τόνι Μπλερ, που είδε τη δική του σύζυγο, Σέρι, να γεννά το τέταρτο παιδί τους ενόσω ήταν πρωθυπουργός, τον Λεό.

Συγχαρητήρια Κιρ Στάρμερ

«Συγχαρητήρια στην Κάρι και τον Μπόρις Τζόνσον για τα ευχάριστα νέα ότι περιμένουν και άλλο παιδί. Λυπήθηκα πολύ που έμαθα για την αποβολή της Κάρι η οποία προηγήθηκε. Είμαι βέβαιος πως το γεγονός ότι μίλησε ανοιχτά θα αποτελέσει ανακούφιση για άλλους. Εύχομαι και στους δύο ό,τι καλύτερο», ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω Twitter ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ.

Σημειώνεται ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος γνωρίστηκε στις αρχές του 2019 και παντρεύτηκε μυστικά τον Μάιο στον καθεδρικό ναό του Ουεστμίνστερ. Η Κάρι διετέλεσε πρώην διευθύντρια επικοινωνίας των Τόρις – σε αυτή τη θέση φέρεται να γνώρισε τον Τζόνσον, ενόσω αυτός ήταν ήδη παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του – και έγινε η τρίτη κατά σειρά σύζυγος του νυν πρωθυπουργού.