Θα μείνει ή όχι στον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Τζόλης; Να ένα καλό ερώτημα που απασχολεί τους πάντες στην Τούμπα. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η Νόριτς ετοιμάζεται να κάνει προσφορά 10 εκατ. λιρών για τον Τζόλη. Αν συμβεί αυτό, τότε ο διεθνής κυνηγός θα γίνει η πλέον   ακριβή μεταγραφή του συλλόγου. Με την προϋπόθεση πως τα Καναρίνια θα καταθέσουν όντως την προσφορά και όλα θα κυλήσουν προς την επίτευξη της συμφωνίας. Ο Τζόλης, ηλικίας 19 ετών, έκανε αίσθηση στο περασμένο πρωτάθλημα και ήδη (λέγεται ότι) δυνατές ομάδες ανά την Ευρώπη τον κοιτάζουν ή εξετάζουν την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «footballinsider247»: «Η Νόριτς είναι έτοιμη για προσφορά 10 εκατομμυρίων λιρών για τον έλληνα επιθετικό, Χρήστο Τζόλη».

Κατά τα λοιπά, όπως φαίνεται πάμε για πώληση του Ουάρντα, καθώς στον Δικέφαλο δεν θέλουν να δώσουν ξανά δανεικό τον ποδοσφαιριστή. Πήγε, ήλθε, ώρα να αποφασίσουν όλοι τι θα κάνουν γιατί δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουτσέσκου αλλά στην πόρτα της εξόδου. Οσον αφορά στον Τζιοβίνκο, πηγές κοντά στην ομάδα επιμένουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και ο ποδοσφαιριστής είναι ήδη ελεύθερος προκειμένου να συζητήσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οπως και να έχει όλα πρέπει να προχωρήσουν γιατί ας μην ξεχνάμε ότι την προσεχή εβδομάδα ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του εφετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι και χρειάζεται να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμος.