Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης είναι έτοιμος να αφήσει τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα για την Τουρκία και την Αλτάι. Μάλιστα, η μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα, επιβεβαιώθηκε και από τον πρόεδρο της Αλτάι, ο οποίος ανέφερε πως η υπόθεση θα τελειώσει και τυπικά σύντομα.

«Το ρόστερ συμπληρώνεται, ο Μάρτιν Ροντρίγκες έρχεται, ο Μπάμπα ήρθε, η μεταγραφή του Χατζηγιοβάνη από τον Παναθηναϊκό σύντομα θα έχει τελειώσει. Θα πάρουμε επίσης έναν επιθετικό κι έναν τερματοφύλακα, αλλά θα τους κρατήσουμε κρυφούς», δήλωσε ο πρόεδρος της Αλτάι, Οζγκούρ Εκμετσίογλου, μιλώντας στο beIN Sports.

Παρά τις αρνητικές απαντήσεις του Παναθηναϊκού στις προτάσεις των Τούρκων που είχαν προηγηθεί, η ενημέρωση από πλευράς παίκτη πως επιθυμεί να αποχωρήσει άλλαξε τα δεδομένα. Ετσι οι Πράσινοι λένε το «ναι» στην Αλτάι, με τον Χατζηγιοβάννη να ετοιμάζεται να ξενιτευτεί και φυσικά να ανεβάσει κατά πολύ τις ετήσιες απολαβές του.

Ο τουρκικός σύλλογος προσφέρει τετραετές συμβόλαιο στον έλληνα άσο με ιδιαίτερα υψηλές απολαβές. Κάτι που αποτέλεσε και τον βασικό λόγο της επιθυμίας του Χατζηγιοβάννη να αφήσει την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, για να μετακομίσει στην Τουρκία και την Αλτάι, που πλέον βρίσκεται μια ανάσα να τον εντάξει στο ρόστερ της.