Μπρουσκέτα με μοσχαρίσιο μπρεζέ, λάδι τρούφας, κατσικίσιο κορμό, τσιπς κρεμμυδιού

Σαλάτα: κολοκύθια ψητά, προσούτο, κατσικίσιος κορμός

Νιόκι πατάτας, καπνιστή πανσέτα, ντοματίνια, λάδι θυμάρι

Κοτόπουλο φιλέτο, πατάτες Περού, κόκκινο κάρι

* Ευχαριστούμε το πάντα φιλόξενο Warehouse Edge για το γεύμα και το κέρασμα. Ετσι όπως το έφερε η συγκυρία, η συνέντευξη αυτή ήταν από τις πρώτες μετά το άνοιγμα της εστίασης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από