ΕΚΠΟΜΠΗ

Κοινωνία ώρα Mega

Mega 05.30

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μας μεταφέρουν με άποψη, ρυθμό, ταχύτητα, αξιοπιστία αλλά και χιούμορ την πιο ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας και όλων των θεμάτων που πρέπει να γνωρίζουμε για το ξεκίνημα της ημέρας. Μαζί τους η ενημερωμένη ομάδα ρεπόρτερ και σχολιαστών.

ΤΑΙΝΙΑ

Captain America 2: Ο στρατιώτης του χειμώνα

ALPHA 23.00

Εντυπωσιακή συνέχεια της περιπέτειας «Captain America» με τον Κρις Εβανς στον ρόλο του ήρωα Στιβ Ρότζερς / Captain America. Εδώ ο Ρότζερς καλείται να αναλάβει μια νέα αποστολή σε συνεργασία με τη Νατάσα Ρομανόφ, γνωστή ως Black Widow (Σκάρλετ Τζοχάνσον), για να αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο αλλά και απρόβλεπτο εχθρό. Τα πράγματα ωστόσο περιπλέκονται, όταν διαπιστώνει πως η Νατάσα ακολουθεί μια δική της ατζέντα στη διάρκεια της αποστολής… Σκηνοθεσία: Αντονι και Τζο Ρούσο. Συμπρωταγωνιστούν οι Σεμπάστιαν Σταν, Αντονι ΜακΚι, Κόμπι Σμάλντερς, Σάμιουελ Τζάκσον και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ σε έναν απρόβλεπτο ρόλο. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2014

(125′) **½

ΣΕΙΡΑ

Εξαψη

Mega 21.00

Η Ιριδα φτάνει στο αστυνομικό τμήμα του Ναυπλίου για να καταθέσει. Η Ζωή μένει άναυδη ακούγοντας από τη Μαρίνα τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Ολη η οικογένεια προετοιμάζει την υποδοχή της Εβίτας μετά το εξιτήριό της. Ο Ορφέας βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο με την υπόθεση. Ο Γιάννος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή. Ο Αλέξανδρος θυμώνει όταν μαθαίνει πως η Κλαίρη έφυγε για το Ναύπλιο χωρίς να του το πει. Στο Ναύπλιο επιστρέφει και η Μαρίνα με τον Κωστή, για να έρθουν αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις.