Τις τελευταίες τέσσερις μέρες ο Αρης βιώνει έναν εφιάλτη. Διότι δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα να χάνεις μέσα από τα χέρια σου δύο εξαιρετικά πολύτιμες νίκες, με τις οποίες θα μπορούσες να εκπληρώσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό τους στόχους μιας ολόκληρης σεζόν.

Την περασμένη Πέμπτη οι Κίτρινοι προηγούνταν στο 87ο λεπτό με 1-0 επί του Ολυμπιακού, ωστόσο η αδιανόητη γκάφα του Κουέστα σε εκείνο το σημείο τούς στέρησε την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Προχθές στο 87ο λεπτό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ προηγούνταν με 2-0, αλλά στα τελευταία 8 λεπτά κατάφεραν να δεχθούν δύο γκολ και να χάσουν δύο βαθμούς, που θα τους επέτρεπαν να «κλειδώσουν» τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της Super League και θα τους έδιναν ισχυρό προβάδισμα για να τη διατηρήσουν και στα πλέι οφ, αφού θα είχαν «χτίσει» μια καλή διαφορά από τους διώκτες τους (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό).

Η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι καλή έπειτα από όλα αυτά, ωστόσο ο Ακης Μάντζιος περιμένει τους παίκτες του σήμερα στο γήπεδο για να αρχίσει η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ, που είναι ο τελευταίος της κανονικής περιόδου. Με νίκη ο Αρης τερματίζει οριστικά δεύτερος στην κανονική περίοδο ανεξάρτητα από τα άλλα αποτελέσματα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ