Την τελευταία μέρα του χειμώνα ο Εργοτέλης κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή α’ γύρου στη φετινή Super League 2 των ειδικών συνθηκών.

Εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα (39′ αποβολή Μπάλλα) οι Κρητικοί έκαμψαν χθες στο Παγκρήτιο την αντίσταση του Απόλλωνα Λάρισας (1-0) με το γκολ του Ολλανδού Τάιρον Κόνραντ (76′) και συγκέντρωσαν 22 βαθμούς στα μισά της διαδρομής (επίδοση 7-1-3).

Εναν πόντο λιγότερο έχει ο Ιωνικός, που άλωσε τα Χανιά (0-1) με τον τοπ σκόρερ της διοργάνωσης Ματίας Κάστρο να ξαναχτυπά (έφτασε τα επτά γκολ ο Αργεντινός). Οι γηπεδούχοι, πάντως, έπαιζαν από το 21′ με 10 παίκτες (απευθείας κόκκινη Καρλίτος, ενώ στο 70′ αντίκρισε 2η κίτρινη ο Τιεντσέ των φιλοξενουμένων) και εξέδωσαν οργισμένη ανακοίνωση για την «εξυγίανση»…

Στο -2 από την κορυφή βρίσκονται Λεβαδειακός και Διαγόρας με τους Ροδίτες μάλιστα να έχουν νικηφόρο σερί τριών αγώνων. Από την άλλη, προσπαθεί να καλύψει χαμένο έδαφος (-5) η Παναχαϊκή που στο ντεμπούτο του Χρήστου Παρασκευόπουλου νίκησε 1-0 την Ξάνθη στην Αγυιά. Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε και ο Μπάμπης Τεννές που προαλείφεται για τον πάγκο των Ακριτών (υποχώρησαν στο -7 από την πρώτη θέση) για να διεκδικήσει την 8η άνοδο της καριέρας του!  

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής: Διαγόρας – Καραϊσκάκης 1-0 (19′ Κονέ), ΟΦ Ιεράπετρας – Τρίκαλα 1-1 (4′ Γκίνη – 26′ Ριζογιάννης), Χανιά – Ιωνικός 0-1 (45+1′ Κάστρο), Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας 1-0 (76′ Κόνραντ), Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας 2-1 (67′ Νίλι, 84′ Μπιανκόνι – 89′ Μενσά), Παναχαϊκή – Ξάνθη 1-0 (8′ Ανάκογλου).