Σε ανανέωση και αναβάθμιση της εταιρικής ιστοσελίδας του προχώρησε ο Ομιλος Olympia, με γνώμονα τη βέλτιστη παρουσίαση των πολυσχιδών δραστηριοτήτων του σε πέντε επιχειρηματικούς κλάδους και οκτώ χώρες.  

Η νέα ιστοσελίδα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «φωτίζει τη νέα εποχή του ομίλου, ως ένας Διεθνής Επενδυτικός Ομιλος με αποστολή του να δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία για τις εταιρείες του, μέσα από μία φιλοσοφία επενδύσεων που στοχεύει στην ανάπτυξη εταιρειών-ηγετών στους κλάδους τους, και παράλληλα να συνεισφέρει θετικά σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται».

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, ο οποίος βασίζεται στις πλέον σύγχρονες διεθνείς πρακτικές του web design, χρησιμοποιεί εκτενώς τη δύναμη της τεχνολογίας με εκτεταμένη χρήση visual εργαλείων, όπως εικόνες, βίντεο, infographics κ.ά. δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον που αποτυπώνει το σύνολο της δραστηριότητας του Ομίλου με προσθήκη νέων ενοτήτων, όπως η επενδυτική φιλοσοφία.