ΤΑΙΝΙΑ

Μεσάνυχτα στον κήπο του καλού και του κακού

ΕΡΤ2 21.00

Στη Σαβάνα της Τζόρτζια ένας νεαρός συγγραφέας (Τζον Κιούζακ) θα βρεθεί στη μέση ενός σκανδάλου που αφορά έναν ομοφυλόφιλο αριστοκράτη (Κέβιν Σπέισι) που κατηγορείται για τον φόνο του εραστή του (Τζουντ Λο). Θα μπορούσε να είναι η πιο ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη ταινία του σκηνοθέτη Κλιντ Ιστγουντ. Αντιθέτως, παρά τις προθέσεις της, είναι η πιο αδιάφορη που έχει γυρίσει μέχρι σήμερα. Ενα άνευρο δικαστικό δράμα που δεν προκαλεί την ποικιλία των συναισθημάτων που θα περίμενε κανείς από ταινία του Ιστγουντ. Από το ομότιτλο μπεστ σέλερ του Τζον Μπάραντ. Παραγωγή: ΗΠΑ, 1997 (155′)  ** ½

ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ενα εκατομμύριο yen

Mega 18.40

10 παίκτες, 25 ερωτήσεις, 4 απαντήσεις, «ένα εκατομμύριο yen». Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συμβαίνουν «ανάποδα». Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα. Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν.

ΣΕΙΡΕΣ

Τα καλύτερα μας χρόνια

ΕΡΤ1 22.00

Εποχή εκπτώσεων και οι γυναίκες των Αντωνόπουλων σπεύδουν να πάνε στα μαγαζιά.

Ο Αγγελος ενθουσιάζεται από την ιστορία της Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω και συλλαμβάνει μια ιδέα για να βγάλει λεφτά. Ενας περίεργος μουστακαλής εμφανίζεται και προκαλεί την περιέργεια της γειτονιάς. Ο Αντώνης εγκλωβίζεται στη σχέση του με τη Μάρθα και λέει ψέματα στους δικούς του. Η Πέπη μοιάζει να έχει βρει το τέλειο ταίρι, ενώ η Πελαγία έχει αρχίσει το φλερτ διά αλληλογραφίας.

CSI Miami

Mega 00.50

Η ομάδα του CSI συνδυάζει την κοινωνική εργασία και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας όταν το άψυχο σώμα ενός δημοτικού συμβούλου βρίσκεται σε μια αξιοζήλευτη παραθαλάσσια γειτονιά. Τώρα η ομάδα καλείται να συνδέσει τη δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού με εκείνη του νεκρού συμβούλου και να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Το μαγικό

των ανθρώπων

ΕΡΤ2 20.00

Ανθρωποι με ψυχικές ασθένειες ζουν ανάμεσά μας. Πασχίζουν κι εκείνοι, αλλά με πολύ μεγαλύτερο κόπο από τους λεγόμενους κανονικούς, να σταθούν στα πόδια τους, να ονειρευτούν, να αγαπήσουν, να αγαπηθούν, να εργαστούν.

Η έγκαιρη διάγνωση, η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, η ψυχοσυναισθηματική στήριξη είναι αναγκαία.

Ο ρόλος του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (ΚοιΣΠΕ) «Ευ Ζην» είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος.