Οσο κι αν προσπαθεί να εμφανιστεί ως αδέκαστος κριτής ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έδειξε πως είναι ευάλωτος στο μπούλινγκ του ΠΑΟΚ.

Προ ημερών ο Δικέφαλος εκδήλωσε δυσαρέσκεια επειδή ο πρόεδρος της ΚΕΔ παραδέχτηκε την αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (σημειωτέον, πριν διαμορφώσει το 2-1 ο Ελ Καντουρί είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Αντόνιο Τσόλακ) και χθες ο Αγγλος πήγε με τα νερά των Ασπρόμαυρων. Κόντρα μάλιστα στο ρεύμα των ουδέτερων παρατηρητών που διαπίστωσαν το προφανές: ότι δηλαδή ο Χρήστος Τζόλης έπρεπε να αποβληθεί στο Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2, διότι κλώτσησε εκτός φάσης τον Γιάννη Σκόνδρα.Πώς δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα ο Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων; «Η ΚΕΔ συμφωνεί με τις κίτρινες. Ο παίκτης της Λαμίας παρατηρήθηκε για το φάουλ, ο παίκτης του ΠΑΟΚ για την εκδήλωση επιθετικής αντίδρασης.

Τα κριτήρια για κόκκινη κάρτα δεν πληρούνται. Δεν υπάρχει υπερβολική δύναμη ούτε βιαιότητα από τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Η όποια επαφή ήταν με το πάνω μέρος του ποδιού του, στο εσωτερικό του ποδιού του αντιπάλου. Ακολούθησε μπλέξιμο ποδιών που δημιουργήθηκε από το φάουλ».

Χρήζει δε αναφοράς πως ο διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος είδε την εκτός φάσης κλωτσιά όπως ακούγεται στο ηχητικό: «Σταματήστε και οι δύο. Εχω δει τι έχει γίνει. Πας και μαλώνεις, πας και τον κλωτσάς εσύ, πας να τον κλωτσήσεις. Εντάξει; Τελειώσαμε». Από εκεί και πέρα, ο Κλάτενμπεργκ υποστήριξε πως ορθώς δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Σβέριρ Ινγκασον στο Λαμία – ΠΑΟΚ και υπέρ του Μαουμέρ Τάνκοβιτς στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ.