Είναι η φωτογραφία που συγκλόνισε τον κόσμο. Δύο ποδοσφαιρικοί εχθροί κλαίνε αγκαλιασμένοι στο τελευταίο «αντίο» του Ντιέγκο Μαραντόνα, του θεού της μπάλας, που ένωσε με τις ντρίμπλες και τα γκολ του όλο τον αργεντίνικο λαό.  

Ο Λουίς Μανρίκε είναι 72 ετών και φανατικός οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς. Φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας περίμενε για περίπου 24 ώρες στην Πλάσα ντε Μάγιο για το τελευταίο αντίο στον «πιο ανθρώπινο θεό». Εκεί στο ανθρώπινο ποτάμι που είχε σχηματιστεί τραγουδώντας για τον Ντιέγκο Μαραντόνα συνάντησε έναν άνδρα που φορούσε φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ. Αποφάσισαν να πάνε μαζί να αποχαιρετήσουν το Χρυσό Παιδί. Ο συνωστισμός τούς χώρισε και ο Μανρίκε είπε το αντίο στον Ντιέγκο ύστερα από 18 ώρες.

Φεύγοντας συνάντησε ξανά τον οπαδό της Ρίβερ Πλέιτ και τότε οι δύο άνδρες άρχισαν να κλαίνε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων που κατέγραψαν την ιστορική στιγμή. «Ηταν όλα αυθόρμητα, δεν ήταν τίποτα προετοιμασμένο. Ολα πολύ φυσικά», δήλωσε ο Μανρίκε, τον οποίο αναζητούσαν οι αργεντίνικες εφημερίδες για δύο ημέρες για να μάθουν την ιστορία της φωτογραφίας.

«Αν όλος ο κόσμος είδε τη φωτογραφία, ας τον βοηθήσει να καταλάβει πως το ποδόσφαιρο είναι άθλημα, είναι χαρά. Είμαστε αντίπαλοι, όχι εχθροί» είναι το μήνυμα του Μανρίκε.