ΤΑΙΝΙΑ

Η άκρη του νήματος

MEGA, 02.00

Μια δυναμική δικηγόρος (Γκλεν Κλόουζ) αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός μεγαλοεκδότη (Τζεφ Μπρίτζες), ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της γυναίκας του. Αν και τρέφει αμφιβολίες για την αθωότητά του, η συνήγορος πέφτει στην παγίδα και τον ερωτεύεται… Διάσημη δικαστική ταινία θρίλερ του Ρίτσαρντ Μαρκάν, που ακολουθώντας την παράδοση του παραδοσιακού χιτσκοκικού θρίλερ επανέφερε στη μόδα το είδος της. Παραγωγή: ΗΠΑ, 1984. ***

ΕΚΠΟΜΠΗ

Live news

MEGA 16.20

Η ενημερωτική ατζέντα της ημέρας. Τα μεγάλα θέματα και οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Η ψύχραιμη ανάλυση. Το παρασκήνιο των γεγονότων. Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνει κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις των γεγονότων. Με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

ΣΕΙΡΕΣ

Πενήντα πενήντα

MEGA 22.00

Ο Νικηφόρος, ο Μίμης και ο Παύλος παριστάνουν ότι είναι τσακωμένοι μεταξύ τους για να κρατούν εφησυχασμένες τις γυναίκες. Παράλληλα βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο. Επειτα από κλήρο η πρώτη εντολή είναι έτοιμη να τσαλαπατηθεί. «Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί». Και ποιος είναι ο πλησιέστερος πλησίον; Ο ένας για τον άλλον φυσικά.

Ντετέκτιβ Μέρντοχ

ΕΡΤ1 22.00

Το καινούργιο σπίτι του αστυνόμου Μέρντοχ και της γιατρού Ογκντεν, μια δημιουργία του διάσημου Φρανκ Λόιντ Ράιτ, σείεται συθέμελα από μια έκρηξη που στοιχίζει τη ζωή ενός ανθρώπου. Θα καταφέρει ο αστυνόμος να βρει την άκρη; Στο επεισόδιο συμμετέχει η διάσημη από τον «Πύργο των Ντάουντον» Σόφι ΜακΣέρα.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Ταξίδι με τα πόδια

ΕΡΤ3 18.00

Ο Γούρι Σάμπα Μπα δουλεύει στο αλάτι. Μαζεύει αλάτι από την όμορφη Κόκκινη Λίμνη στη Σενεγάλη ενώ η οικογένειά του με δύο συζύγους και 16 παιδιά ζει στην Τανζανία.

Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις οικογένεια με μισθό 10 δολάρια τη μέρα. Ονειρεύεται να αλλάξει ζωή και να γυρίσει στην πατρίδα του πατέρα του.

Τα στέκια

ΕΡΤ2 20.00

Υστερα από 71 ντοκιμαντέρ για χώρους φυσικούς ή και μη, χώρους όμως που έγραψαν ιστορία και αγαπήθηκαν, χώρους που έπαιξαν έναν ιδιαίτερο ρόλο στον λαϊκό ή αγοραίο πολιτισμό, όπως λέει και ο υπότιτλος, έπειτα από περισσότερες από 1.300 συνεντεύξεις με θαμώνες, ιδιοκτήτες, επιστήμονες και προσωπικότητες της τέχνης και του πολιτισμού, η σειρά ολοκληρώνεται μ’ ένα ιδιότυπο πορτρέτο στον εμπνευστή της και βραβευμένο σκηνοθέτη Νίκο Τριανταφυλλίδη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή το 2016, και στους χώρους που ο ίδιος επέλεξε να παρουσιάσει στο πλαίσιο της σειράς.