Ο Αρης λειτουργεί πλέον με… άλλη διεύθυνση. Οχι, ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έφυγε, αντίθετα παραμένει αποφασισμένος και προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας, ωστόσο, οι αλλαγές στο τεχνικό τιμ είναι αρκετές.

Η λύση της συνεργασίας με τον Μίχαελ Ενινγκ, έφερε τον Ακη Μάντζιο στον πάγκο, έναν προπονητή με εμπειρία στη Σούπερ Λίγκα, που έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει τις μετοχές του σε έναν σύλλογο διαφορετικό από αυτούς στους οποίους έχει δουλέψει έως τώρα. Οι ικανότητές του δεν αμφισβητούνται, ούτε φυσικά η δουλειά του, κατά συνέπεια έχει την ευκαιρία να πετύχει σε υψηλότερο επίπεδο. Ο 51χρονος τεχνικός, θα πρέπει να διαχειριστεί κατάλληλα ένα δυνατό ρόστερ, με έμπειρους, αλλά και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και κυρίως έχοντας τη στήριξη του Καρυπίδη, καθώς είναι δική του επιλογή και ένα από τα κριτήρια που κέρδισε την εμπιστοσύνη του είναι ότι έχει φορέσει στο παρελθόν για δύο χρόνια τη φανέλα του Αρη. Ετσι, γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμική της ομάδας, αλλά και τις απαιτήσεις της.

Ο Αρης θα πρέπει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ και να προσπαθήσει να συνεχίσει αυτό που άρχισε στη Σούπερ Λίγκα. Δύο νίκες στα ισάριθμα ματς του πρωταθλήματος, είναι μία καλή «κληρονομιά» για τη συνέχεια. Αλλωστε, η ζωή συνεχίζεται…

Η αποχώρηση του Αγγελου Χαριστέα μπορεί να φαίνεται ως μία απώλεια, ωστόσο ακόμα είναι νωρίς για να αντιληφθούμε πώς μπορεί να λειτουργήσει η ομάδα χωρίς αυτόν. Οι αλλαγές στον αθλητισμό, συνήθως έχουν θετικά αποτελέσματα. Η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή. Στον Αρη έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Μάντζιος ασφαλώς και είναι υποστηρικτής αυτής της θέσης, το έχει επισημάνει άλλωστε αρκετές φορές. Ετσι, αρχικά είναι το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια, η δουλειά στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Η σεζόν μόλις άρχισε και ακολουθεί μαραθώνιος.