ΤΑΙΝΙΑ

That’s my boy

MEGA, 00.20

Ο Ανταμ Σάντλερ είναι πολύ καλός στον ρόλο του μεσήλικου party – animal Ντόνι, ο οποίος εξακολουθεί την έξαλλη ζωή της νιότης του δημιουργώντας ένα βουνό από χρέη. Προς αναζήτηση λύσης, αποφασίζει να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά μια μέρα πριν από τον γάμο του στη ζωή του καλοβαλμένου γιου του. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Σον Αντερς, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Σάντλερ σε αρκετές κωμωδίες. To καστ συμπληρώνουν οι Σούζαν Σάραντον, Λέιτον Μίστερ, Εύα Αμούρι Μαρτίνο, Αντι Σάμπεργκ. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2012 (115′) **

ΣΕΙΡΕΣ

Στο παρά πέντε

MEGA 18.50

Το «Παρά πέντε» ζει μια ιδιαίτερη και κάπως παράξενη κατάσταση ομηρείας. Από τη μία οι όμηροι, Ντάλια, Φώτης και Αγγέλα, λειτουργούν σαν επαναστατημένο προλεταριάτο και από την άλλη ο βοηθός του κακού βάλλεται από… μυγοσκοτώστρες. Μία συνάντηση των δύο πλευρών σε ουδέτερο έδαφος με διεθνή απήχηση θα είναι η μόνη λύση για να αποφευχθεί το τραγικό τέλος.

Μις Μαρπλ

ΕΡΤ1 22.00

Η σταρ του Χόλιγουντ Μαρίνα Γκρεγκ μαζί με τον σκηνοθέτη άντρα της εγκαθίστανται στο αρχοντικό Γκόσινγκτον Χολ στο χωριό Σεντ Μέρι Μιντ και όλοι θέλουν να δουν από κοντά το λαμπερό ζευγάρι, στη δεξίωση που παραθέτουν. Οταν όμως η φανατική θαυμάστρια της Μαρίνας, η Χίδερ, πέφτει νεκρή από δηλητηριασμένο κοκτέιλ, αρχίζουν οι υποψίες: για ποιον πραγματικά προοριζόταν το ποτό;

ΕΚΠΟΜΠΗ

Οι εντιμότατοι φίλοι μου

ΕΡΤ2 22.00

Μια εκπομπή για την Αράχνη, τον Καρχαρία, τον Οικοδόμο, τον Μπέρι, τον Γκάνγκστερ, τον Μπέμπη και τ’ άλλα τα παιδιά, που μας έκαναν περήφανους στις 14 Ιουνίου του 1987, τότε δηλαδή που η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά, η ομάδα συναντιέται σε μια εκπομπή, όπου εκτός από τα αθλητικά, δοκιμάζεται στο τραγούδι και στον χορό. Καλεσμένοι της Σεμίνας οι: Πολίτης, Φασούλας, Γιαννάκης, Φιλίππου, Καμπούρης, Γκάλης, Ανδρίτσος, Λινάρδος, Ρωμανίδης, Χριστοδούλου, οι δημοσιογράφοι Σκουντής και Ευσταθίου και ο Κώστας Μακεδόνας.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Το μεγαλείο της τέχνης

ΕΡΤ3 21.00

Ο πόνος έχει μόνιμη παρουσία στη ζωή μας, από τη γέννηση ως τον θάνατο, και γι’ αυτό αποτελεί μόνιμα επανεμφανιζόμενο θέμα στην τέχνη. Σ’ αυτό το ταξίδι στο πιο σκοτεινό κομμάτι της ψυχής μας, θα επιβιβαστούμε στο όχημα όπου γεννιέται ο περισσότερος πόνος: το κρεβάτι. Ενα κρεβάτι που θα μας ταξιδέψει στις διάφορες πτυχές αυτού του συναισθήματος, που είναι τόσο αρνητικό αλλά και τόσο απαραίτητο στη δημιουργία.