Ενα μεγάλο κερδισμένο στοίχημα μέχρι στιγμής για τον ΠΑΟΚ είναι η αποκατάσταση της σχέσης (σε μέγιστο βαθμό) με τον κόσμο του. Την περασμένη Τρίτη δεκάδες φίλοι του Δικεφάλου «γέμισαν» τους δρόμους περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας.  Το σφύριγμα της λήξης από τον Τόμας Μπριχ, ήταν αυτό που έβγαλε τους φίλους του ΠΑΟΚ στους δρόμους να πανηγυρίσουν τη μεγάλη πρόκριση και την προοπτική να παίξει η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παίκτες αλλά και ο Αμπέλ Φερέιρα, αποθεώθηκαν στο ίδιο περίπου μέρος, όπου πριν από λίγους μήνες αποτελούσε τόπο… μαρτυρίου (ιδιαίτερα για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ) αφού άκουγαν τα εξ’ αμάξης μετά τις ήττες στα πλέι οφ.

Δεν είναι τυχαίο διότι μέχρι στιγμής και στα τρία (πρώτα) επίσημα παιχνίδια του στη σεζόν ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε πολύ καλά στοιχεία και κέρδισε τους οπαδούς του.

Οι οποίοι τελευταία φορά τον είχαν δει από κοντά στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό λίγο πριν μπει η καραντίνα για τον κορωνοϊό.

Δεδομένου ότι αναμένεται – κάποια στιγμή – ενδεχομένως να μπει και κόσμος, με προσοχή και πρωτόκολλο, στις εξέδρες είναι πολύ σημαντικό για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ να έχει την πλήρη υποστήριξη και πάλι του κόσμου του, ώστε να έχει ένα ξεκάθαρο σύμμαχο στην προσπάθεια να επανέλθει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γ. Λ.