Στην περίπτωση του Μανώλη Σιώπη το «όλα του γάμου δύσκολα» περιλαμβάνει κατά μία έννοια και τον κορωνοϊό… Μία εβδομάδα μετά την τέλεση του πολιτικού του γάμου στο Τυχερό Εβρου ο 26χρονος αμυντικός μέσος βρέθηκε θετικός σε τεστ Covid-19.

Η διενέργεια ελέγχου ήταν προβλεπόμενη για όλα τα μέλη της τουρκικής Αλάνιασπορ πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και μόλις πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα ο ασυμπτωτικός Σιώπης έσπευσε μέσω Instagram να ενημερώσει δημόσια για την κατάστασή του επιδεικνύοντας αίσθημα ευθύνης.

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου, ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου. Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με αρνητικό τεστ κορωνοϊού τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένειά μου και την εγκυμονούσα σύζυγό μου που διαμένει στην Ελλάδα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορωνοϊού».

Η νέα πρόκληση του Δώνη

Υστερα από δύο σεζόν στον αποψιλωμένο και εγκλωβισμένο εντός συνόρων Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης ανακοινώθηκε χθες από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (με συμβόλαιο 1+1 χρόνο) επιδιώκοντας διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ (σημειωτέον στον α’ προκριματικό υποδέχεται στις 19/8 τη Ρίγα).

Οι Ισραηλινοί, άλλωστε, προέρχονται από δύο σερί πρωταθλήματα (και ένα νταμπλ) υπό την καθοδήγηση του Βλάνταν Ιβιτς που επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα στην προπονητική του καριέρα.

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας και ο στόχος της πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλος. Θα πρέπει να δώσουμε τις οδηγίες μας στους παίκτες με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να μην τους μπερδέψουμε και να αντιληφθούν τις ιδέες μας» ανέφερε στις προγραμματικές του δηλώσεις ο Δώνης.

Μεταξύ άλλων ο 51χρονος κόουτς ευχαρίστησε και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Μακάμπι Τζακ (Ιάκωβο) Αγγελίδη ο οποίος σημειωτέον έχει διατελέσει κατά το παρελθόν και πρόεδρος στον ΠΑΟΚ.

Ν.Β.