Δύο μέλη της Βαλένθια ανιχνεύτηκαν χθες θετικά στον κορωνοϊό, αλλά η ομάδα δεν ανακοίνωσε αν είναι ποδοσφαιριστές, ή ανήκουν στο υπόλοιπο προσωπικό. Στα τεστ υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές, προπονητές, συνεργάτες αλλά και οι εργαζόμενοι στο προπονητικό κέντρο. Τα δύο μέλη του συλλόγου που νοσούν στον ιό τέθηκαν σε καραντίνα.

Θυμίζουμε ότι η Βαλένθια ήταν από τις ομάδες που αντιμετώπισαν αρκετά θέματα με τον κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο, καθώς νόσησε το 35% του προσωπικού.

Να σημειώσουμε πως ένα ακόμα θετικό δείγμα ανιχνεύτηκε και στην Εσπανιόλ. Η ομάδα ανακοίνωσε πως ο παίκτης είναι ασυμπτωματικός, έχει τεθεί σε καραντίνα και σήμερα το τεστ θα επαναληφθεί στην υπόλοιπη ομάδα.

Κανονικά ο Μέσι

Στο μεταξύ, ο Λιονέλ Μέσι προπονήθηκε κανονικά χθες και η συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής με την Μπάγερν για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θεωρείται σίγουρη. Ο Μέσι δέχτηκε χτύπημα στον αστράγαλο από τον Κουλιμπαλί στη φάση που κέρδισε το πέναλτι στον αγώνα με τη Νάπολι, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται και ολοκλήρωσε τον αγώνα.