Στην τελική ευθεία μπαίνει η απόκτηση της μεταγραφής αριστερού μπακ στην ΑΕΚ. Και αυτή θα είναι η επόμενη κίνηση, εκτός αν ο Ογκνιεν Βράνιες βρει λύση με την Αντερλεχτ και μείνει άμεσα ελεύθερος. Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει τις επαφές με δύο ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Λούνα. Για τον Ισπανό υπάρχει ενδιαφέρον και από δύο ισπανικές ομάδες, πλην όμως ο ίδιος δείχνει να προτιμά την ΑΕΚ. Και γι’ αυτό είναι σταντ μπάι για να έρθει στην Αθήνα και να πλαισιώσει τον Ελντερ Λόπεζ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ωστόσο ο Μάσιμο Καρέρα θα είναι εκείνος που θα πάρει την οριστική απόφαση. Το όνομα του έτερου στόχου δεν έχει διαρρεύσει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για εξίσου καλή περίπτωση.

 Στην ΑΕΚ θα πάρουν απόφαση το επόμενο 48ωρο, ώστε ο… εκλεκτός να είναι στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.  Οσον αφορά την επιθετική γραμμή, η ΑΕΚ ναι μεν είναι διατεθειμένη να περιμένει τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Ηδη ο Ιβιτς έχει βρει ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα και θα στείλει… μήνυμα στον Αραούχο πως δεν θα μπορεί να τον περιμένει για πολύ ακόμα.