Οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι θέλουν να ενισχύσουν τα ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο η νέα κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του ποδοσφαίρου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τους αναγκάζει πρώτα να παραχωρήσουν ποδοσφαιριστές, να βάλουν χρήματα στο ταμείο τους και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε μεταγραφές.

Ο ισπανικός Τύπος έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη λίστα της Ρεάλ, αλλά και την απόγνωση του προέδρου, Φλορεντίνο Πέρεθ, που δεν μπορεί να ξεφορτωθεί το τεράστιο συμβόλαιο του Γκάρεθ Μπέιλ,ο οποίος εισπράττει 14,5 εκατ. ευρώ ετησίως, και φέρεται αποφασισμένος να μείνει έως το 2022, όταν δηλαδή λήγει.

Η Ρεάλ έχει προσπαθήσει να γλιτώσει από τον ουαλό ποδοσφαιριστή από την περυσινή περίοδο, όμως καμία ομάδα δεν ήταν πρόθυμη να αναλάβει το συμβόλαιό του αλλά και να πληρώσει για την απόκτησή του. Ούτε και ο Πέρεθ να τον άφηνε έτσι απλά. Περισσότερα από 100 εκατ. είχε δώσει στην Τότεναμ για να τον φέρει στη Μαδρίτη.

Ο Μπέιλ προσέφερε ελάχιστα μέχρι και τη διακοπή της σεζόν, ενώ μετά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση συνελήφθη επανειλημμένως να παρακολουθεί με αδιαφορία τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο χορτάρι. Αδιάφορος ήταν και στη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου. Μία κίνηση που θα μπορούσε να έχει γίνει μάθημα στον Πέρεθ, ο οποίος και πέρυσι πλήρωσε αρκετά χρήματα για μεταγραφές. Ο ισπανικός Τύπος, υποστηρίζει πως ο Λούκα Γιόβιτς για παράδειγμα, είναι από τους υποψήφιους να εγκαταλείψουν τη Μαδρίτη. Ο σέρβος επιθετικός κόστισε πέρυσι 60 εκατ. ευρώ, χωρίς να βοηθήσει όπως θα περίμεναν ο Πέρεθ και ο Ζιντάν. Τι να πει και η Μπαρτσελόνα για τα χρήματα που έδωσε για την απόκτηση Κουτίνιο και Ντεμπελέ; Στη Βαρκελώνη η γκρίνια είναι μεγάλη και σε ό,τι αφορά τον Αντουάν Γκριεζμάν. Βλέπετε, οι μεταγραφές δεν είναι πάντα επιτυχημένες…