ΤΑΙΝΙΑ

Γκοντζίλα

Σκάι 22.00

Ενα ιαπωνικό τάνκερ βυθίζεται στον Ειρηνικό Ωκεανό, πλοία χάνονται, μυστηριώδεις πατημασιές σχηματίζουν ένα απειλητικό μονοπάτι που απλώνεται από τον Παναμά μέχρι τη Νέα Υόρκη. Μια γιγαντιαία μεταλλαγμένη σαύρα απειλεί την πόλη με ολοκληρωτική καταστροφή. Του Ρόλαντ Εμεριχ με τους Μάθιου Μπρόντερικ, Ζαν Ρενό, Χανκ Αζάρια κ.ά. Παραγωγή: ΗΠΑ, 1998 (139') ***

ΕΚΠΟΜΠΗ

Μίνι καύσωνας

Mega 10.00

Το νέο μαγκαζίνο με την Αθηναΐδα Νέγκα και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο έχει όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδας. Θέματα της επικαιρότητας, γεγονότα που γίνονται αφορμή για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, ανθρώπινες ιστορίες, προτάσεις για κοντινές και μακρινές αποδράσεις, ανταποκρίσεις από τα ελληνικά νησιά και από όπου αλλού χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού.

ΣΕΙΡΕΣ

Μια καινούργια αρχή

ΕΡΤ2 18.15

Ολη η φρίκη του πολέμου επιστρέφει σαν σκιά πάνω από την πόλη, καθώς ο Τζακ δείχνει την περιοχή στη Σάρα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο σπίτι ενός κοριτσιού που πάσχει από φυματίωση, η Σάρα φέρνει στον νου της σκηνές από το στρατόπεδο συγκέντρωσης κι όταν γνωρίζει τους εβραίους θείους της Μίριαμ και Αϊτζακ αμέσως αισθάνεται ότι υπάρχει ένας ιδιαίτερος δεσμός μεταξύ τους.

Λάκης ο γλυκούλης

Mega 20.50

Η είδηση πως η Μελίνα είναι παντρεμένη αναστατώνει τον Λάκη που νιώθει όλο του τον κόσμο να διαλύεται. Αισθάνεται προδομένος και απογοητευμένος από όλους. Παρά τις εξηγήσεις που προσπαθεί να του δώσει η Μελίνα, ο Λάκης την αποφεύγει συστηματικά. Δεν θέλει να ακούσει τίποτα. Ταυτόχρονα η Βούλα αυξάνει τις πιέσεις της προς τον Νίκο και τις απαιτήσεις της.

Η ώρα της πτώσης

ΕΡΤ 1 00.15

Η κατάσταση της υγείας του Σπέκτορ σταθεροποιείται και δέχεται επίσκεψη από τους νομικούς που έχουν αναλάβει την υπεράσπισή του όπου τον ενημερώνουν σχετικά με το κατηγορητήριο. Μελετώντας τα τελευταία ευρήματα η Γκίμπσον ανακαλύπτει στοιχεία που ενισχύουν τον ισχυρισμό της για την ύπαρξη άλλων θυμάτων.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Με το βλέμμα στο μέλλον

ΕΡΤ3 19.00

Τι θα τρώμε το 2050; Μπορεί η τροφή μας εκτός από μέσο συντήρησης και έκφραση πολιτισμού να είναι και αιτία υποβάθμισης του περιβάλλοντος; Οσο αυξάνεται ο πληθυσμός της Γης, η κάλυψη των αναγκών του είναι και πιο δύσκολη.