Πέρασαν ημέρες. Λάθος. Εβδομάδες. Ακόμα σωστότερα: μήνες. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε τέτοια διακοπή και για τέτοιον λόγο. Ευτυχώς, το ποδόσφαιρο δεν κατέβασε ρολά. Σταδιακά, θέλησε να φτάσει στην επανεκκίνηση. Τα κατάφερε. Η άνοιξη πέρασε, αλλά ήρθε το καλοκαίρι και μέσα στο θέρος και τις υψηλές θερμοκρασίες ο υδράργυρος ανεβαίνει και στο χορτάρι. Η Σούπερ Λίγκα επιστρέφει με τα ματς των play offs και των play outs.

Με ομάδες προφανώς χωρίς ρυθμό και με ποδοσφαιριστές που ίσως τους δούμε ντεφορμέ. Είναι όμως έτσι; Ολα θα αποδειχθούν στο γήπεδο. Στα ματς που θα βλέπουμε απνευστί μέχρι να φτάσουμε στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Ενα αλλιώτικο καλοκαίρι με προφανώς αλλιώτικο ποδόσφαιρο. Εν αναμονή λοιπόν για το τι θα παρακολουθήσουμε. Αλλά και για το πού θα καταλήξουν οι προσπάθειες των άσων και φυσικά τι θέαμα θα προσφέρουν.

Οπως και να ‘χει, η επάνοδος στη δράση είναι καλοδεχούμενη και η «ΟΜΑΔΑ» καταγράφει τι ζητούν και τι επιδιώκουν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα οι ομάδες. Ενα «τουρνουά, το οποίο, όπως τα έφερε η ζωή, σημαίνει διαφορετικά πράγματα και για τις έξι ομάδες που θα αναμετρηθούν, αρχής γενομένης από το Σαββατοκύριακο.