Ο Μάσιμο Καρέρα συνεχίζει τις δοκιμές στις προπονήσεις με προοπτική η ομάδα, με όσα προβλήματα έχει, να είναι έτοιμη στα πλέι οφ. Ολα δείχνουν πως ο ιταλός τεχνικός θα εμπιστευτεί τον Μάρκο Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης. Δεν έχει άλλωστε άλλη επιλογή. Ο κροάτης επιθετικόςείναι σε θέση να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και κυρίως μπορεί να προσφέρει πολλά.

Τι άλλο μένει για τον Καρέρα; Να ελπίζει πως θα έχει νωρίτερα στη διάθεσή του τουλάχιστον έναν από τους Αραούχο και Ολιβέιρα. Η αλήθεια είναι πως και οι δύο προσπαθούν ιδιαίτερα ώστε να επιστρέψουν σύντομα στις προπονήσεις. Ο αργεντινός επιθετικός υποβάλλεται καθημερινά σε θεραπεία (θλάση β’ βαθμού) και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Στην ΑΕΚ με αυτό που βλέπουν δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους πως θα προλάβει αρκετά ματς των πλέι οφ. Το ίδιο ισχύει και για τον Νέλσον Ολιβέιρα, με το ιατρικό τιμ να τον παρακολουθεί καθημερινά. Φυσικά και για τους δύο δεν υπάρχει βιασύνη, καθώς ο Καρέρα δεν πρόκειται να τους χρησιμοποιήσει αν δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Στο μεταξύ, αβεβαιότητα επικρατεί για τον Νίκλας Χουλτ. Ο 30χρονος σουηδός αμυντικός δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την ΑΕΚ, ενώ φέρεται να έχει προτάσεις από την Κύπρο. Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος Ιουνίου.  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΠΗΣ