Σε μάχη εντυπώσεων μετατρέπονται οι αποφάσεις των αγγλικών συλλόγων για περικοπές στους υπαλλήλους τους.

Τη στιγμή που η Λίβερπουλ κατηγορείται για προδοσία «ηθών και αξιών» μετά την απόφασή της να θέσει σε καθεστώς αργίας έναν μεγάλο αριθμό υπαλλήλων της προκειμένου να λάβουν το 80% του μισθού τους από το κράτος και το υπόλοιπο 20% από τον σύλλογο, η Σίτι ανακοινώνει πως θα προστατεύσει τους υπαλλήλους της. Πριν από τη Λίβερπουλ είχαν προηγηθεί οι Νιούκαστλ, Τότεναμ, Μπόρνμουθ και Νόριτς οι οποίες είχαν κατηγορηθεί για «ηθικό κενό».  

Η απόφαση των Κόκκινων να καταστρατηγήσουν ουσιαστικά το τραγούδι-σύνθημα που την έχει κάνει διάσημη, το «You’ll never walk alone» έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των οπαδών της αλλά και επιφανών πρώην ποδοσφαιριστών της.

«Δεν γνωρίζω κανέναν φίλαθλο της Λίβερπουλ σε οποιαδήποτε εξέδρα που να μην αηδιάζει με την απόφαση της ομάδας για το προσωπικό», δήλωσε ο Σταν Κόλιμορ.

Με μήνυμά του στο Τweeter ο Τζέιμι Κάραγκερ σημείωσε πως ο σεβασμός και η καλή θέληση για τη συμπόνια που έδειξε ο Κλοπ στην αρχή της πανδημίας και η εμπλοκή των παικτών στη μείωση των αμοιβών χάθηκαν.