Η πιο δυνατή τηλεοπτική συνήθεια μόλις επέστρεψε! Το Μεγάλο Κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης από τις 06.00 βγήκε και πάλι στον αέρα και είναι «Mega όπως πάντα», φέρνοντας την πλούσια τηλεοπτική κληρονομιά του μαζί με νέες προτάσεις. Η χαρακτηριστική πολύχρωμη βεντάλια άνοιξε στους δέκτες μας με, τι άλλο, ενημέρωση. Η θρυλική εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» έκανε την πρεμιέρα του καναλιού στις 06.00 με τους Νίκο Φιλιππίδη, Μπάγια Αντωνοπούλου, Ντίνο Σιωμόπουλο και Τζίνα Μοσχολιού να μεταφέρουν όλη την ειδησεογραφία της ημέρας. Στις 10.00 η παρέα τού «Mega Μagazino» Δάφνη Καραβοκύρη, Ανδρέας Παπαδόπουλος και Θανάσης Φουσκίδης,  έρχεται για να ενημερώσει για όλη την επικαιρότητα. Στις 13.00 η Ράνια Τζίμα θα παρουσιάσει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων μιλώντας για όλα τα «Mega Γεγονότα».

Η ενημέρωση όμως δεν σταματάει εδώ. Στις 17.20 ο Νίκος Ευαγγελάτος κινείται σε ρυθμούς «Live news» και παρουσιάζει ένα νέο μαγκαζίνο με σχόλια από τους Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάση Μαυρίδη και Παναγιώτη Τζένο. Στις 20.00 είναι η ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega. H Δώρα Αναγνωστοπούλου παρουσιάζει τις σημαντικές ειδήσεις της ημέρας με την υποστήριξη σύσσωμης της δημοσιογραφικής ομάδας του καναλιού. Παράλληλα, στο στούντιο θα δώσουν το «παρών» δημοσιογράφοι του «Βήματος» και των «Νέων» για να σχολιάσουν όλα τα θέματα.

Στις νέες προτάσεις στην ψυχαγωγία, αυτή τη φορά, ανήκει και η εκπομπή μαγειρικής «Νόστιμα… και απλά» στις 16.30. Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει σύγχρονες κι εύκολες συνταγές για όλα τα γούστα. Από το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Mega δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένες ελληνικές σειρές που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση για τρεις δεκαετίες κι έδωσαν ατάκες, σκηνές και ρόλους που συζητάει το κοινό μέχρι σήμερα. «Ρετιρέ», «Εμείς κι εμείς», «Βέρα στο δεξί», «Μαρία η άσχημη» και «Σαββατογεννημένες» είναι μερικά μόνο από τα σίριαλ που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά οι τηλεθεατές. Στο νυχτερινό prime time βέβαια θα παίξει η αφρόκρεμα των ελληνικών κωμικών παραγωγών. Η σειρά «Στο παρά πέντε» στις 21.00, το «Πενήντα πενήντα» στις 22.00 και τα «Μαύρα μεσάνυχτα» δίνουν ραντεβού με το κοινό τους. Μετά τα μεσάνυχτα, στις 00.40, δίνεται η εκκίνηση των νέων ξένων σειρών του Μega με τους συναρπαστικούς «Forensic files». Με αφηγητή τον Πίτερ Τόμας παρουσιάζεται στο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ ο τρόπος με τον οποίο εξιχνιάζονται τα εγκλήματα με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Πώς να συντονιστείτε

Αν η τηλεόρασή σας είναι τελευταίας τεχνολογίας (smart tv), το Mega έχει ήδη προστεθεί αυτόματα στη λίστα καναλιών. Αν είναι παλαιότερης τεχνολογίας, επανασυντονίστε τα κανάλια είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα. Στη συνέχεια αποθηκεύστε το Mega στην αγαπημένη σας θέση στο τηλεκοντρόλ. Αν βλέπετε μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πλατφόρμες έχουν ήδη τοποθετήσει αυτόματα το Mega στη λίστα των επίγειων καναλιών.