Η Νάπολι «ξύπνησε» και νίκησε στο Σαν Πάολο 2-1 τη Γιουβέντους. Ηταν η πρώτη νίκη ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες. Ζιελίνσκι (63′) και Ινσίνιε (86′) ήταν οι σκόρερ της Νάπολι, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο μείωσε για τη Γηραιά Κυρία τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι οπαδοί της Νάπολι είχαν ετοιμάσει πανό εναντίον του Μαουρίσιο Σάρι που είχε αποχωρήσει πριν από δύο χρόνια για να αναλάβει την Τσέλσι.             

Πανικός στο Σαν Σίρο μετά το 1-1 της Ιντερ με την Κάλιαρι. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις για υβριστική συμπεριφορά προς τον διαιτητή και αντιμετωπίζει τιμωρία τουλάχιστον τριών αγωνιστικών, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο. Εντονες ήταν και οι διαμαρτυρίες του Αντόνιο Κόντε προς τον διαιτητή, ενώ τόσο ο τεχνικός της Ιντερ όσο και οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν να μιλήσουν στα ΜΜΕ. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είχε δώσει το προβάδισμα στην Ιντερ (26′), ωστόσο ο Ναϊγκολάν (παίκτης της Ιντερ πέρυσι) ισοφάρισε στο 78′. Ηταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Ιντερ.

Χωρίς νικητή τέλειωσε και το ντέρμπι Ρόμα – Λάτσιο στο Ολίμπικο. Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τζέκο (26′) και οκτώ λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Ασέρμπι. Κορυφαίος του αγώνα ο τερματοφύλακας της Λάτσιο, Στρακόσια, με πολλές εξαιρετικές επεμβάσεις. Το σκορ της αγωνιστικής πάντως πέτυχε η καταπληκτική Αταλάντα, η οποία με χατ-τρικ του Ιλισιτς συνέτριψε εκτός έδρας την Τορίνο 7-0!