Ο Γιασίν Αγιούμπ έχει ένα στοιχείο που έλειπε από τους κεντρικούς μέσους του Παναθηναϊκού. Κάτι που ήθελε ο Δώνης και το οποίο θα δώσει μεγαλύτερη ισορροπία στη μεσαία του γραμμή. Είναι αριστεροπόδαρος. Κανείς εκ των Δώνη, Κουρμπέλη, Ζαχίντ, Αλεξανδρόπουλο δεν χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι.

Εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, αναζητεί συνεχώς την κάθετη πάσα και είναι ιδανικός για τα παιχνίδια όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες. Κάτι σαν τον Ζαχίντ. Γι’ αυτό και αρκετοί συνδύασαν την απόκτησή του με τον Νορβηγό, ο οποίος πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι.

Με την απόκτηση του Μαροκινού και του Ανουάρ, ο Δώνης γεμίζει επιλογές στον άξονα. Τόσες που θα έχει πλέον… ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιους θα χρησιμοποιεί στην τριάδα. Ο Αγιούμπ πατάει πολύ στην αντίπαλη περιοχή και εκτός από το μοίρασμα του παιχνιδιού αναζητεί την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Στα 26 του χρόνια αναζητεί να βρει μια νέα… Ουτρέχτη. Μια ομάδα, δηλαδή, που θα του δώσει εκείνον τον ηγετικό ρόλο που είχε στους Ολλανδούς, που θα τον εμπιστευτεί και θα τον επαναφέρει στο υψηλό επίπεδο που βρισκόταν πριν από τη μεταγραφή του στη Φέγενορντ.