Η «Βικτώρια» έκανε αισθητή την παρουσία της από το βράδυ της Τρίτης από την Κέρκυρα ως την Κρήτη προκαλώντας ζημιές και μετατρέποντας δρόμους σε ποτάμια. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για παροχές βοήθειας, όπως αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων. Στην Κρήτη, τα ορμητικά νερά του ποταμού Κερίτη στην περιοχή Αλκιανός του Δήμου Πλατανιά παρέσυραν στο πέρασμά τους μέρος της πρόχειρης διάβασης που συνδέει το χωριό με τις άλλες περιοχές, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διέλευση οχημάτων, ενώ υπήρξαν κατολισθήσεις σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου των Χανίων. Στο Ρέθυμνο προκλήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα.

Στην Κέρκυρα με μεγάλη δυσκολία διεξαγόταν η κίνηση των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων, ενώ οι δυνατοί άνεμοι κράτησαν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια του νησιού. Πυροσβέστες εκλήθησαν σε διάφορα σημεία για την απομάκρυνση φερτών υλικών και αντλήσεις υδάτων, ενώ σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος και υδροδότησης σε αρκετές περιοχές. Προβλήματα και στη Ζάκυνθο, ενώ στην Κεφαλονιά επλήγησαν κυρίως οι περιοχές Αγία Ευφημία και Νύφι, όπου οι κάτοικοι είδαν πέτρες, ξύλα και τόνους λάσπης να κλείνουν τους κεντρικούς δρόμους στο χωριό.

Στην Αττική μετ’ εμποδίων διεξαγόταν η κυκλοφορία σε όλους σχεδόν τους δρόμους, ενώ η Πυροσβεστική δέχθηκε πάνω από 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων. Ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι «ήταν το πρώτο crash test που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Υπήρχαν προβλήματα. Ηταν δύσκολη βραδιά για την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Αττική. Είχαμε μικρά ζητήματα με απεγκλωβισμούς, κατολισθήσεις και φερτά υλικά», προσθέτοντας ότι η πλημμύρα είναι πιο δύσκολη από τη δασική πυρκαγιά.