Πέντε παιδιά περιμένουν να αναγνωριστούν ως τέκνα του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Ο ιδιαίτερα δραστήριος σεξουαλικά αργεντινός πρώην μάγος της μπάλας έχει αναγνωρίσει μέχρι σήμερα δύο γιους και τρεις θυγατέρες, παιδιά τα οποία απέκτησε από τέσσερις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων της πρώην συζύγου του Κλαούντια Βιγιαφάνε και της πρώην συντρόφου του Βερόνικα Οχέδα.

Φαίνεται ωστόσο πως ο Μαραντόνα έχει άλλα πέντε παιδιά – έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν αυτά.

Ενα απ’ αυτά, η Μαγκαλί, 23 ετών, που ζει στην Αργεντινή, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα και υποστήριξε πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ο πατέρας της.

«Δεν τη μεγάλωσε η μητέρα της αλλά υιοθετήθηκε από οικογένεια που της έδωσε όλη την αγάπη της. Μετά από καιρό ανακάλυψε πως δεν ανήκει σε αυτή την οικογένεια και πως ο πατέρας της είναι πιθανόν ο Ντιέγκο Μαραντόνα» δήλωσε ο δημοσιογράφος Αντριάν Παγιάρες.

Τα τελευταία χρόνια ο δικηγόρος του Μαραντόνα δέχεται βροχή αιτήσεων για αναγνώριση πατρότητας. Οπως συνέβη με την περίπτωση του Σαντιάγο Λάρα του οποίου η μητέρα πέθανε το 2006. Ο Λάρα υποστηρίζει πως πατέρας του είναι ο Ντιεγκίτο και έχει αιτηθεί να υποβληθεί σε τεστ DNA.

Η χάρη του άλλοτε σπουδαίου Αργεντινού φτάνει μέχρι την Κούβα. Τρεις νέοι ηλικίας από 18 έως 20 ετών λένε πως είναι παιδιά του Μαραντόνα. Τον είχαν μάλιστα συναντήσει το 2016, όταν είχε ταξιδέψει στην Αβάνα για την κηδεία του Φιντέλ Κάστρο. Τότε είχε δηλώσει πως θα τα αναγνωρίσει, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.