«Θα πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να δούμε τι κάνουμε λάθος».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας δεν κρύφτηκε, παίρνοντας θέση μετά τη δύσκολη νίκη στο Περιστέρι.

«Επεισοδιακό παιχνίδι, το απόλαυσαν όσοι πλήρωσαν και ήρθαν στο γήπεδο να δούνε το παιχνίδι, ευτυχώς για εμάς καταφέραμε να πάρουμε το ματς, πήγαμε να αυτοκτονήσουμε. Στο 2ο μέρος χάσαμε πάλι την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε το 2ο γκολ. Ο προπονητής θα δει πού ακριβώς χρειαζόμαστε βελτίωση, σίγουρα και εμείς προβληματιζόμαστε που δεχόμαστε γκολ σε κάθε παιχνίδι, πρέπει όλοι να βελτιωθούμε, να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα» τόνισε ο Πέλκας, ενώ ο κόουτς Φερέιρα πρόσθεσε: «Αν δεν κάνω λάθος, ο προηγούμενος προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά. Εγώ τώρα ήρθα και θεωρώ ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ πέρα, για να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί».

Ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιάννης Αναστασίου τα είχε με τον τρόπο ιδιαίτερα που δέχτηκε η ομάδα του το κρίσιμο τέρμα στις καθυστερήσεις.

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στην πρώτη μισή ώρα δεν πατούσαμε πουθενά, με πολύ φόβο, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό. Δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης καθώς η φάση αυτή είχε επαναληφθεί λίγο πριν και δεν μας έγινε μάθημα» τόνισε χαρακτηριστικά.